StoryEditorOCM
Showbiziz poznate obitelji

Ovo je novi dečko Vlatke Pokos! Do ušiju je zaljubljena u unuka bivšeg gradonačelnika Zagreba: Bio je to fatalni susret

Piše SCENA SD
19. travnja 2024. - 20:17

‘Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb, priznala je početkom tjedna Vlatka Pokos za Story.

U tom je trenutku bivša voditeljica odlučila ostati misteriozna pa nije željela reći tko je odabranik njenog srca, tek sU uspjeli doznati da je riječ o sportašu, točnije bivšem ragbijašu iz Zagreba. Poziv na konferenciju za medije koji je došao iz Hrvatskog ragbijaškog saveza, a koji otkriva da će se Vlatka na konferenciji pojaviti kao moderatorica, prilično je smanjio moguća imena, odnosno otkrio je da je riječ o nekom bliskom vrhu saveza.

Kako Story doznaje, riječ je o tajniku Hrvatskog ragbijaškog saveza Većeslavu Holjevcu.

Djed imenjak

Ako vam je njegovo ime poznato, to je zato što je njegov djed bio njegov imenjak, najznačajniji zagrebački gradonačelnik za čijeg se mandata Zagreb proširio i s druge strane Save. Njegov otac, pokojni Veco Holjevac bio je pak višestruki prvak u automobilizmu i vlasnik restorana ‘Ribarski brevijar‘. Njegova teta je bivša predsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Tatjana Holjevac.

Većeslav Holjevac se dosad nije prečesto pojavljivao u medijima, uglavnom je to bilo u ulozi tajnika HRS-a. Tako je dao izjavu kad su hrvatski ragbijaši podržali Žensku sobu 2016. godine i s ekipom sveučilišta Oxford odigrali tradicionalnu humanitarnu utakmicu protiv nasilja nad ženama.

Nije htjela otkriti točan datum kada je upoznala svog naročitog muškarca koji ju je oborio s nogu, ali je opisala kako je izgledao njihov prvi susret.

image

Screenshot Facebook

‘Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi.‘

.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 02:48