StoryEditorOCM
Showbizu seriji kumovi

Ovo je nabijeno emocijama! Jeste gledali kako Ana Uršula Najev pjeva sevdalinku Momčilu? On je ozbiljno i zaplakao

Piše SCENA SD
18. travnja 2023. - 20:51

Posljednja emitirana epizoda najgledanije domaće dramske serije "Kumovi" donijela je emotivno snažnu scenu koja je zasigurno naježila sve gledatelje.

U njoj smo tako imali priliku vidjeti Lucinu (Ana Uršula Najev) izvedbu popularne pjesme "Žute dunje" koja je bila toliko snažna i nabijena strašću da Janko (Momčilo Otašević) nije mogao suspregnuti suze, prenosi Dnevnik.hr.

"Žute dunje za moga žutoga", najavila je pjesmu Luce i gledatelje ostavila bez daha svojim anđeoskim glasom.

"To je pjesma nabijena tolikim emotivnim nabojem da svaki put kad je čujem, suze same krenu. Nisu potrebne ni umjetne suze ni mentol", izjavio je Momčilo, koji je plakao tijekom svih snimljenih repeticija.

Komentirao je i Ivan Bubalo

Scena je to ne samo dramaturški savršeno izvedena već i emotivno izrazito jaka jer sa sobom nosi cijelu lepezu stanja likova. Iako je serija "Kumovi" obojena humornim tonom koji svake večeri nasmijava i uveseljava gledatelje, postoje trenuci u priči kada glavni junaci doživljavaju i neke ozbiljnije emotivne krize, što je, naravno, dio životnosti kojom je prožeta serija.

"Savršena vokalna izvedba Uršule Najev popularnog sevdaha objedinjuje ovu emotivnu glazbenu sekvencu koja uključuje gotovo sve likove iz Zaglava i podcrtava njihovo emotivno stanje.

Pjesmu je otpjevala uz gitarističku pratnju Petra Štroka. Pjesma je snimljena dok su se Uršula i gitarist Petar zagrijavali, odnosno isprobavali u studiju. Za vrijeme tonske probe dizajner zvuka Milan Čekić ih je snimao, dok su oni mislili da je u pitanju proba. Izvedba je odmah bila toliko organska, emotivna i točna da daljnje snimanje nije bilo potrebno.

To je bio jedan od onih trenutaka kad se sve odmah čarobno poklopilo", kazao je Josip Žuvan, kreativni producent popularne serije Nove TV.

Izvedbu je komentirao i estradni menadžer Ivan Bubalo na društvenim mrežama. Bio je kratak i jasan.

- NAJTEŽE JE BOLJE OTPJEVAT OD ORGINALA, A OVO SIGURNO JE- objavio je.

image
Screenshot YouTube
image
Ante Cizmic/cropix/Cropix
image
Saša Burić/cropix/
image
Saša Burić/cropix/
image
Privatni Album/
image
Josip Moler/Cropix/Cropix
image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2023 16:32