StoryEditorOCM
ShowbizŠEST TITULA

Ovo je djevojka koja će predstavljati Hrvatsku na izboru za Kraljicu Svijeta: Irena je sinoć trijumfirala, izabrane su i njene princeze, pogledajte veliku fotogaleriju

Piše Mozaik SD
30. studenog 2022. - 11:18

U rovinjskom hotelu Lone izabrana je Kraljica Hrvatske 2022., koja će predstavljati zemlju na izboru za Kraljicu Svijeta. 

Kraljica Hrvatske 2022. postala je Irena Jakičić. Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Josipi Hadrović, koja je osvojila i lentu kraljice elegancije, a druga princeza postala je Ana Lambaša. 

image
Josip Čekada

Lucija Mišan  je ponijela titulu Kraljice osobnosti, Ema Široki ponijela je lentu Kraljice fotogeničnosti te je  Ana Bakula osvojila titulu Kraljice medija.

image
Josip Čekada

U žiriju su o najdojmljivijim djevojkama odlučivali: Odete Sapač, direktorica turističke zajednice grada Rovinja, koja je i presjedala žirijem, odvjetnik Zoran Krajinović, Ivanka Rajković, ravnateljica poliklinike Medikol, Zvonko Popović, vlasnik Kanaana, Vesna Žugović, ravnateljica poliklinike Veir, Martin Georg Cohn, gradonačelnik njemačkog grada Leonberga, Natalija Brkić, predsjednica Direkcije Kraljice Hrvatske, Juraj Mihaljević, vlasnik Iločkih podruma koji su proizveli vino i pjenušac Kraljica Hrvatske, Josip Grubeša, ministar pravde BiH, Paško Dodić, vlasnik Zlatarnice Dodić, Lennarta Spajić - aktualna kraljica Hrvatske, Mario Malović, dr. specijalist opće i plastično rekonstruktivne i estetske kirurgije, Sanja Faber, predstavnica austrijskog brenda cipela Högl, Igor Franković, vlasnik i direktor radija Rovinj FM i Andrej Schilling, poduzetnik.

image
Josip Čekada

Zlata Mück Sušec i Mario Sedmak bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Giuliano Đanić. Osim njega, svoj nastup je imala i grupa Feminnem u prekrasnim haljinama salona vjenčanica Nikolina. Pored pjevačkih točaka, nastupila je plesna skupina Megablast.

image
Josip Čekada
image
Josip Čekada
image
Josip Čekada
image
Josip Čekada
image
Josip Čekada
image
Josip Čekada
image
Josip Čekada
image
Josip Čekada
image
Josip Čekada
image
Josip Čekada
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. siječanj 2023 02:03