StoryEditorOCM
Showbizsjajan par

Ovu fotografiju niste vidjeli: Emotivan trenutak Marka i njegove Elizabete koja je važan stup njegova uspjeha

Piše Vijesti sd
13. svibnja 2024. - 06:31

Elizabeta Ružić bila je najveća podrška svom Marku na njegovom putu do Eurosonga i osvajanju drugog mjesta. Elizabeta je i režirala spot Rim Tim Tagi Dim, a za finale Eurosonga i modno se uskladila sa svojim zaručnikom.

Nakon proglašenja pobjednika Eurosonga 2024. godine Marko i Elizabeta čvrsto su se zagrlili, a jedan od najemotivnijih trenutaka finalne večeri zabilježili su službeni fotografi Eurosonga.

Ovu fotografiju radosti i zagrljaja mladog para uvrstili su među skup fotografija objavljenih na Instagramu uz oznaku "Trenuci za pamćenje":

image

Baby Lasagna sa zaručnicom Elizabetom 

instagram Eurovision Song Contest

Elizabeta je imala dugačku bijelu haljinu od čipke s volanima.

Djevojka Baby Lasagne, ili kako je već zovu Lady Lasagna nenametljivo se drži u pozadini, no njezin umjetnički značaj u projektu je ogroman. Ona je studirala na splitskoj Umjetničkoj akademiji, na Odjelu za likovne umjetnosti - Odsjek za film i video, a profesorica i mentorica joj je bila Sandra Sterle.

U komentaru ispod spota Baby Lazanje koji je objavila na Facebooku Sandra Sterle je napisala kako je „gušt oko Elizabete, crazy as hell, fundamentalno bez predrasuda, soft girl power, komplicirana i hoće da zna, my type of grllll“.

Elizabeta je Marku osmislila spot za ‘Rim Tim Tagi Dim‘. Od njega je mlađa godinu dana i stvara u obiteljskoj tvrtki u istarskom Kašteliru.

– Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: ‘Vidi, koji zgodan lik‘. Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća – ispričala je ona u dokumentarcu za HRT.

image

Elizabeta Ružić i Marko Purišić ispred svog budućeg zajedničkog doma u istarskom Kašteliru

Screenshot HRT
image
Goran Mehkek/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 05:43