StoryEditorOCM
Showbizsportska novinarka

Ovako je Mila Horvat izgledala prije 18 godina. Nekadašnja voditeljica HRT-a koju upravo gledamo u ‘Zvijezde pjevaju‘ drastično je promijenila izgled

Piše Mozaik SD
20. listopada 2022. - 22:03

Proglašenje sportaša godine u organizaciji Sportskih novosti u prosincu 2015. bilo je posljednje pojavljivanje Mile Horvat (41) na nekom događaju u svojstvu novinarke HRT-a gdje je radila 13 godina. 

Nakon odlaska s HRT-a radila je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i TV Areni, a prošle je godine otkrila kako ide u Englesku raditi kao nogometna agentica. Mila se sada opet vratila na Prisavlje kako bi sudjelovala u showu ‘Zvijezde pjevaju‘.

image

Mila Horvat i Lara Antić Prskalo

Sara Gomez Dubois Za Hrt/

U intervjuima je često znala isticati da joj je izgled u početku odmagao.

- U startu mi je taj izgled samo odmogao, jer su svi krenuli prema meni s predrasudama; zgodna žena, curetak, ukras. Nisu me u početku shvaćali ozbiljno i trebale su mi godine i godine rada i dokazivanja da bi me počeli doživljavati kao profesionalca - izjavila je svojedobno za Novi list.

image

Mila Horvat

Davor Pongracic/Cropix

Na sistematskom pregledu 2013. Mili je otkriven tumor na jednjaku. U početku su liječnici sumnjali na zloćudni tip tumora, no srećom, ispostavilo se da je bio benigan. Preboljela je i rak vrata maternice, a upravo je narušeno zdravlje jedan od razloga zašto je 2015. godine prelomila i otišla s javne televizije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 23:12