StoryEditorOCM
ShowbizNA GOSTOVANJU

Otvorila dušu: slavna glumica se prisjetila okrutnog maltretiranja vršnjaka zbog izgleda prije nego što je sa 16 godina napustila školu

Piše MOZAIK SD
18. studenog 2022. - 17:33

Argentinsko-američko-britanska glumica  Anya Taylor-Joy (26) gostovala je u The Drew Barrymore Show gdje je otkrila da je okrutno maltretirali dok je odrastala. Zbog zlostavljanja je odustala od školovanja u dobi od 16 godina. Glumica se zahvalila svojim roditeljima na podršci i lijepim riječima tijekom tog perioda života koji je bio izuzetno stresan za nju..

Odjevena u  ružičastu haljinu s dekolteom niskog kroja i rubom na bedru, Anya je objasnila: ‘Bila sam vrlo, vrlo sretna s roditeljima jer kad su me maltretirali zbog izgleda moja mama je uvijek govorila da gledate u unutrašnjost nekoga, piše Daily Mail.

Prvih šest godina života Anya je odrasla u Argentini sve dok se njezina obitelj - koju je jednom nazvala "nomadskim, putujućim Ciganima zapravo" - nije preselila u London.

image

Anya Taylor-Joy 

John Nacion/Nurphoto Via Afp

U to vrijeme nije govorila ni riječ engleskog jezika, a u prethodnom intervjuu otkrila je svoju borbu za prilagodbu novoj domovini.

‘Argentina je sva zelena i posvuda sam imala konje i životinje – odjednom sam bila u velikom gradu i nisam govorila jezik‘, prisjetila se.

‘Nisam se baš osjećala kao da sam se igdje uklopila. Bila sam previše Englez da bih bila Argentinac, previše Argentinac da bih bila Englez, previše Amerikanac da bih bila bilo što. Djeca me jednostavno nisu razumjela ni u kakvom obliku. Znala sam se zaključati u ormariće.‘ Provela puno vremena u školi ‘plačući u kupaonicama‘.

Odlučila se s 14 godina preseliti u New York, a zatim je dvije godine kasnije odustala od škole kako bi se bavila glumom - odlukom koja je "prestravila" njezinu obitelj, piše Daily Mail.

image

Anya Taylor-Joy 

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Anya je vrlo brzo nakon toga dobila priliku, još u Londonu, kada ju je uočila Sarah Doukas, osnivačica prestižne agencije za modele Storm koja je također zaslužna za otkrivanje Kate Moss.

Anya se pojavila na showbiz sceni sa samo 17 godina, kao glavna u horor filmu Roberta Eggersa pod imenom Vještica, koji joj je donio nekoliko nagrada.

Anya Taylor-Joy, plavokosa glumica koju javnost zna po njezinoj kultnoj ulozi u Netflixovoj seriji ‘The Queen‘s Gambit‘, inače skriva svoju intimu kao zmija noge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 01:41