StoryEditorOCM
ShowbizPOLICIJSKO IZVJEŠĆE

Otkrivene jezive informacije: popularnu balkansku pjevačicu menadžer htio napasti i politi kiselinom po licu

Piše SCENA SD
31. siječnja 2023. - 18:14

Popularna slovenska pjevačica Senidah objavljuje fotografije s odmora u Acapulcu, dok bosanski portali izvještavaju javnost o napadu kojeg je na nju bio isplanirao njezin bivši menadžer, prenose 24 sata.

Naime, bosanski portal Klix.ba objavio je policijski izvještaj koji otkriva da su je osumnjičeni Admir ArnautovićAdnan Maglić i njihova grupa planirali napasti i ozlijediti. U izvješću se navodi da su više puta, koristeći aplikaciju "Sky Ecc", planirali i tražili da je određeni ljudi prebiju, rane ili poliju kiselinom po licu, tijekom njezinog boravka u Sarajevu. Godina incidenta zasad je nepoznata. Inače, Admir Arnautović je Senidin bivši menadžer, a surađivao je i s poznatim reperima Bubom Corellijem i Jala Bratom.

"Ne želim ulaziti u taj incident, to je Senidina stvar i na njoj je da otkriva detalje o tome", rekao je član njezinog menadžerskog tima za medije, koji je otkrio i da je pjevačica trenutno na godišnjem odmoru. 

Admir je 2014. osuđen na tri godine zatvora zbog dilanja droge, a 2017. je, nedugo nakon izlaska iz zatvora, jedva preživio napad bivše supruge Emine zvane Minka koja ga je uhvatila u preljubu s Anđelom Vješticom.

"36-godišnjakinja je stigla s maloljetnim sinovima u Golfu 7 i zatekla supruga Admira u preljubu, što je, vjerojatno, bio razlog da iz pištolja ispali više hitaca. Izvadila je pištolj i počela pucati prema Admiru, koji se u tom trenutku nalazio u blizini jedne škole. Kad je počeo bježati, žena ga je sustigla u obližnjem parku, gdje ga je ranila u nogu. Nakon incidenta pokušala je ući u obližnji frizerski salon, čiji su djelatnici u strahu zaključali vrata. Nogom je razbila staklo i ušla u salon, u kojem se zadržala do dolaska policije, kad je uhićena - prenijeli su bosanski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. ožujak 2023 04:29