StoryEditorOCM
ShowbizSin dadilje

Otac ga isprva nije htio priznati, a sada on kreće njegovim stopama: samo je nekoliko dana stariji od svog polubrata

Piše PSD
26. studenog 2021. - 23:01

Sin Arnolda SchwarzeneggeraJoseph Baena najavio je na velika zvona da će se pojaviti u filmu pod nazivom "Lava", a velikom viješću pohvalio se i na društvenim mrežama - piše Dnevnk.hr.

24-godišnji Joseph iskoristio je priliku i da pokaže svoju impresivnu građu i ne krije koliko je uzbuđen što kreće stopama slavnog oca, a njegovi su ga pratitelji odmah usporedili s Arnoldom.

"To su Arnoldovi geni", "Odlično", "Kralj džungle", Isti otac", "Mislio sam da snimaš Conana mlađeg", "Je li ovo maleni Arnold", "Nalikuje na Arnoldov film Predator", "Pokupio si nešto Arniejevih gena", "Pa ti si očeva slika i prilika", zaključili su njegovi obožavatelji.

Film "Lava" koji se trenutačno snima na Havajima, reklamira se kao prvi film koji je u potpunosti financiran kriptovalutom, no detalji radnje nisu poznati, kao ni tko se nalazi u ostatku glumačke ekipe.

Arnold je sina Josepha dobio u vanbračnoj aferi s Mildred Patriciom koja je za njega i njegovu suprugu Mariju Shriver radila kao dadilja. Iako ga je priznao tek nakon što je javnost saznala za preljub, otac i sin su danas u sjajnim odnosima i često provode vrijeme zajedno. 

Glumčeva supruga Maria je za preljub saznala tek nakon 25 godina braka, 2011. godine, kao i javnost, nakon čega je zatražila razvod. Zanimljivo je da se Joseph rodio u listopadu 1997. godine samo nekoliko dana nakon Christophera, Arnoldova najmlađeg djeteta.

“Ja sam kriv za sve. Ispričao sam se Mariji i djeci. Joseph je fantastičan i razumije situaciju. Ovo je teško za njega i moju djecu i moju obitelj. No dogodilo se i nekako mora sve funkcionirati“, rekao je Arnold jednom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 13:33