StoryEditorOCM
ShowbizNEMA KRAJA

On se čini potpuno izvan sebe: Kanye West je zbog jezika financijski ‘kleknuo‘, pogledajte koji su mu sve giganti s kojima je zarađivao milijune otkazali! Čeka ga i opaka tužba

26. listopada 2022. - 22:58
Sve više tvrtki s kojima je surađivao okreće leđa Kanyeu Westu zbog rasističkih i antisemitskih izjavaJean-baptiste Lacroix/Afp

Trgovački lanac Foot Locker najnovija je tvrtka koja je presjekla sve veze s kontroverznim reperom Kanyeom Westom nakon njegovih nedavnih rasističkih i antisemitskih istupa.

Glasnogovornik Foot Lockera kazao je kako tvrtka nastavlja suradnju s Adidasom i zadržava široki asortiman kolekcija njemačkog giganta sportske opreme, ali ubuduće više neće nuditi proizvode Westovog brenda Yeezy i uputili su svoje trgovce da sve postojeće proizvode povuku s polica i iz internetske prodaje.

Foot Lockerovo otkazivanje suradnje dodatni je financijski udarac Westu, koji se sada službeno zove Ye, nakon što je u utorak Adidas raskinuo njihovo partnerstvo za koje se procjenjuje da ima godišnju vrijednost od 220 milijuna dolara, a sveukupno je "teško" više od milijardu i pol dolara.

Forbes je do...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:54