StoryEditorOCM
ShowbizU NOVOJ ULOZI

Obožavateljice hrle na ‘Dinu‘ i zbog dva glumca koja ‘mame uzdahe‘, jedan od njih je obrijao do gola svoj zaštitni znak. Momoa priznaje: Kći Lola mi se smijala, nikad me takvog nije vidjela!

Piše Tatjana Vučićević/Gloria
26. listopada 2021. - 16:26

Brada holivudskog glumca Jasona Momoe (42) poznata je koliko i njegovi mišići, no morao se odreći svog ponosa zbog prestižne uloge u novoj verziji znanstveno-fantastičnog spektakla “Dina”.

U njemu glumi uz mlađeg zavodnika nove generacije hollywoodskih zvijezda, 26-godišnjim Timothéejem Chalametom.


U njemu tumači Duncana Idaha, mentora i učitelja mačevanja Paula Atreidesa - glavnog junaka filmske adaptacije istoimenog romana Franka Herberta iz 1965.

Nitko ne zna kako ga je Denis Villeneuve, redatelj "Dine", nagovorio da se odrekne svog zaštitnog znaka. Što god bilo, uspjelo je, piše Gloria.hr .

image
Profimedia

- Nisam ljubitelj brijanja. Nisam ljubitelj šišanja. I točka - izjadao se glumac u razgovoru za američki online magazin "Fatherly", dodajući kako učinjena šteta nije nepovratna, jer će mu brada narasti za pet do šest mjeseci.

No bez nje se osjeća čudno, priznaje.

- Nisam se brijao jako dugo. Mislim, imao sam bradu toliko dugo da nisam znam jesu li me moja djeca ikad u životu vidjela bez nje.

U novom izdanju pojavljuje se na polovici filma.

Pogledao ga je baš u društvu kćeri Lole (14) i sina Nakoe-Wolfa (12), koje je dobio u braku s glumicom Lisom Bonet (53).

Njegova pokćerka Zoë Kravitz (32), rođena u prethodnom braku Lise Bonet s glazbenikom Lennyjem Kravitzom, morala je propustiti projekciju, jer je bila zauzeta vlastitim filmskim projektom, spektaklom "The Batman".

- Bilo je smijeha kad su me ugledali. Djeca me više vole s bradom - veli glumac, koji često ističe kako mu je najdraža i najvažnija uloga biti tata.

- Roditeljstvo je za mene poanta življenja. Volim ih, brinem se o njima, podučavam ih kako bi izrasli u dobre ljude. Roditeljstvo te čini ranjivim, ali i daje puno snage.

Pa i kad zbog rasplakane bebe ustaješ u dva ili tri ujutro te sutradan pokušavaš funkcionirati bez sna - govori glumac, koji ovih dana snima nastavak sage o podvodnom svijetu "Aquaman i izgubljeno kraljevstvo".

Nije otkrio je li mu brada potrebna za ulogu kojom se proslavio na velikom platnu već izrasla ili na setu ima lažnu, piše Gloria.hr

- Volim glumiti Aquamana. To mi se toliko svidjelo da sam nakon što smo završili prvi film, napisao 40-50 stranica mini scenarija za nastavak i dao ga našim piscima. Izvukli su puno detalja koje sam bacio na papir s prijateljem i zato sam sad jako sretan.

Naglasio sam ekološki problem s kojim smo suočeni. Nije da se Aquaman bori sa zlim silama u drugoj galaksiji ili nekom drugom svijetu, nego se nalazi u ovom prostoru i vremenu - poručuje glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2023 09:59