StoryEditorOCM
ShowbizTROGIR

Objavljeni datumi jubilarnog 10. izdanja Moondance festivala, za prave tehnoljupce ponuđene i rane karte

Piše SCENA SD
10. ožujka 2023. - 22:48

Nagrađivani trogirski techno festival objavio je datume za svoje jubilarno 10. izdanje. Svi technoljupci i glazbeni sladokusci trebaju zabilježiti u kalendare ponovni susret techno plemena od četvrtka 27.srpnja do nedjelje 30. srpnja. U četiri dana i tri večeri čeka nas osam događanja na četiri lokacije s više od 45 sati programa i više od 20 međunarodnih, regionalnih i domaćih live i DJ izvođača.

image

Moondance festival

Promo

U prethodnih devet izdanja Moondance festival se prometnuo u vodeći regionalni underground techno festival koji se ističe demokratičnošću, beskompromisnim izborom izvođača, ležernom  klupskom atmosferom pod vedrim nebom, fantastičnom kulisom srednjovjekovne kule Kamerlengo, krstarenjima do kristalnih uvala trogirskog arhipelaga, DJ i produkcijskim radionicama. Egzotični miks klasičnog techna i modernih strujanja u DJ i live izvedbama u prekrasnoj kuli kao i na party brodovima ni jednog pravog ljubitelja techna ne ostavlja ravnodušnim. Sve to skupa je rezultiralo je da Moondance osvoji čak tri Ambasadora za najbolji domaći festival.

U prodaju su puštene i rane ulaznice s 50% popusta u ograničenom broju. Line up će biti objavljen u nekoliko etapa počevši od sredine 3. mjeseca.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2023 19:34