StoryEditorOCM
ShowbizToksična atmosfera

Nove optužbe na račun Tori Spelling i Jennie Garth sa snimanja ‘Beverly Hillsa‘: ‘Svi su bili drski i bezobrazni, zbog njih sam dala otkaz‘

Piše JL
16. ožujka 2021. - 14:17

Glumice Tori Spelling i Jennie Garth imaju štošta za raščistiti nakon što je Vanessa Marcil, koja je glumila Ginu Kincaid, podijelila sa svojim fanovima istinu o tome kako se osjećala i u kakvom je okruženju radila na snimanju kultne serije - "Beverly Hills, 90210", piše Jutarnji.hr.

Zbog drskosti svojih kolegica je navodno napustila show.

Naime, prošli mjesec, Vanessa, koja ima 19-godišnjeg sina Kassiusa s kolegom Brianom Austinom Greenom, na videu na Instagramu uživo podijelila je: "Bila sam toliko loše kad sam tamo radila. Osjećala sam se kao da se nikome ne sviđam. Svi su bili drski i bezobrazni prema meni. Nisam to očekivala," piše Us Weekly.

Vanessa, Tori i Jennie zajedno su surađivale na setu devete i desete sezone popularne serije u periodu od 1998. do 2000.

Spomenula je i slučaj kada joj je Jennie, koja je igrala lik Kelly Taylor, rekla: "Možda bi pomoglo da ne hodaš kao netko koga nitko ne voli?"

Glumica Vanessa Marcil danas ima 52 godine, a za strane medije se prisjetila te svađe: "Valjda sam, kada mi je to rekla, to shvatila toliko osobno, da sam stvarno počela hodati uokolo utučena jer me nitko nije doživljavao".

Za svoje loše iskustvo na setu isključivo krivi Tori i Jennie koje su navodno stvorile lošu atmosferu i nisu je prihvatile.

"No, ne smatram da su zato zle osobe, samo su se tako ponašale. Jednostavno, nisu imale prostora za mene u svom društvu. A ja sam to u jednom momentu shvatila preosobno i dala otkaz", rekla je.

Tori (47) i Jennie (48) su se, pak, obratile u nedjelju 14. ožujka u podcastu 90210MG kako bi objasnile što se, zapravo, dogodilo prije dva desetljeća.

Prvo je krenula Tori, najpoznatija je po ulozi Donne Martin.

"Koji k****  to uopće znači? Bez obzira na to kako je oblikovala svoje misli, one imaju negativnu konotaciju", rekla je dodavši kako nije bila niti svjesna da je Vanessa namjerno otišla iz serije.

Zatim se zapitala i što taj navodni Jenniein citat uistinu znači da bi je toliko povrijedio dodajući kako to ne zvuči kao nešto što bi ona ikada izgovorila.

"Ja sam mnogo glumila s Vanessom jer je glumila moju rođakinju", dodala je prisjetivši se da Jennie i Vanessa tijekom snimanja serije "nisu bile toliko bliske"

“Uvijek mi je bila sjajna, uvijek jako draga, vrlo profesionalna. Ne sjećam se da je radila bilo što loše, da se krivo ponašala ili čak radila probleme. Ona je tip djevojke koja nema problema bilo gdje se uklopiti," rekla je Tori u obranu kolegice.

Jennie je, pak, rekla kako to doista ne zvuči kao nešto što bi ona izgovorila u ono doba, ali da postoji mogućnost da bi to mogla nekome kazati danas. Iskreno je priznala da se ne sjeća spomenutog događaja iz prošlosti.

"Oduvijek postoji energija tog kompetitivnog okoliša u showbusinessu posebno među ženama. To se sada mijenja na predivan način i šalju se drugačije poruke", rekla je glumica najpoznatija po ulozi Kelly Taylor.

Govoreći u podcastu, Tori je dodala: "Prema onome čega se sjećam, Vanessa je bila snažna cura. Došla je samouvjerena, lijepa, dobra glumica, profesionalka, bila je strašna. Ne sjećam se da se na setu loše provodila, no ne mogu znati što se događalo u njezinoj nutrini."

Ova manja svađa izišla je u javnost nakon što je Jessica Alba, koja se pojavila u dvije epizode teen serije 1998., istaknula kako joj je bilo zabranjeno pogledati zvijezde serije u oči.

Jennie Garth komentirala je kako je upravo ona imala sve scene s Albom te da ako nekoga nije smjela gledati u oči da je to zasigurno bila ona, no glumica se uopće ne sjeća takvog događaja jer ima, kaže, "najgore sjećanje na svijetu". Istaknula je kako se već tada vidjelo da je Alba sjajna glumica te da će daleko dogurati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 22:54