StoryEditorOCM
ShowbizPOGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Nova Miss Universe Hrvatske je 19-godišnja ljepotica iz Krapine: voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu

Piše Đenada Kučković/JL
23. svibnja 2022. - 22:39

Arijana Podgajski (19) nova je Miss Universe Hrvatske. Ona je osvojila titulu u oštroj konkurenciji 13 djevojaka iz cijele zemlje, piše Jutarnji.

Ljepotica iz Krapine visoka je 170 centimetara, studentica je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu...

image

Arijana Podgajski, druga pratilja Veronika Đerek i prva pratilja Klaudija Krezić

Matija Djanjesic/Cropix

Ponosna je na sebe zato što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Prva pratilja je 183 centimetra visoka Klaudija Krezić (23) iz Sesvetskog Kraljevca, dok je lentu druge pratilje ponijela maturantica Srednje škole Ivan Švear, Opće gimnazije Ivanić Grad Veronika Đerek (18).

image

Klaudija Krezić

Matija Djanjesic/Cropix

Među 13 finalistica najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj ove godine bilo je maturantica i mažoretkinja, plesačica, budućih menadžerica, enologinja i programerki, a žiriju u Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade nije bilo nimalo lako odabrati buduću predstavnicu naše zemlje na svjetskom izboru Miss Universe.

image

Veronika Đerek

Matija Djanjesic/Cropix

Same finalistice su dale glas za Miss simpatičnosti. To je Karlovčanka Antonela Zvonković, studentica dizajna grafičkih proizvoda na zagrebačkom Grafičkom fakultetu.

U programu koji je vodio Davor Garić, publiku su svojim su glasovima rasplesali i oduševili Filip Rudan i Jacques Houdek.

image
Matija Djanjesic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 04:34