StoryEditorOCM
Showbizpjevački show

Nisu ni ‘Zvijezde pjevaju‘ ni ‘Supertalent‘. Ovu emisiju iz Srbije Hrvati naprosto obožavaju, u samo dva dana već je jedna od najgledanijih na YouTubeu

Piše Mozaik SD
7. studenog 2022. - 22:45

Da Hrvati vole gledati srpske TV emisije odavno je poznato. Iako će to rijetko priznati, mnogi u svojim kućanstvima imaju pretplatu na kanale poput Pinka, Happyja i slično, a jednu emisiju naprosto obožavaju.

Riječ o pjevačkom natjecanju ‘Zvezde Granda‘ čija se nova sezona počela emitirati ove subote. Od ove godine show se emitira na Pink televeziji, a u samo dva dana našao se na trećem mjestu hrvatske trending liste na YouTubeu.

‘Zvezde granda‘ dosad je od subote tamo pogledalo više od pola milijuna Hrvata.

S obzirom kako se svaka emisija prošlih sezona redovito nalazila na prvom mjestu trendinga, nema sumnje kako će se to u narednim danima dogoditi i s premijernom epizodom nove sezone.

Svaka emisija, inače, traje čak četiri sata, žiri u kojem se nalaze i Marija Šerifović i udovica ratnog zločinca Arkana, Ceca, nerijetko se zna pred kameram međusobno svađati i prepirati, dok kandidati dolaze s područja cijele bivše Jugoslavije.

Pjevaju se isključivo pjesme s ovih prostora, pa se tako često mogu čuti i hitovi naših glazbenika.

Očito - i više nego dobar recept za uspjeh!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 13:59