StoryEditorOCM
ShowbizRAJ NA ZEMLJI

Nikolina Pišek uživa na Maldivima: ‘Osjetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podnijeti!‘

Piše PSD.
10. siječnja 2023. - 20:33

Nikolina Pišek trenutno se nalazi na odmoru na Maldivima, a fotografiju s plaže podijelila je na svom Instagram profilu.

Na fotografiji pozira okrenuta leđima na pješčanoj plaži u minijaturnom bijelom bikiniju, a u opisu fotografije podijelila je dulju poruku o tome kako se nosila s prošlom godinom koja je za nju bila izrazito teška.

"Svima nam ponekad treba pauza. Od bilo posla, izlazaka, od obaveza, od briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smijemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje.

Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar, a ne privilegija, da su prava prijateljstva rijetkost, osjetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podnijeti. Godina kada sam se molila da što manje pate moja djeca, kada sam se smijala dok je duša krvarila i kada me je liječio svaki osmijeh koji bih dobila zauzvrat.

Godina u kojoj je moja najmlađa kći preko noći odrasla. I svjesna sam da vjerojatno nikada neće shvatiti koliko me peče njezina briga za mene, jer se u tome ogleda njen strah. A želim da se njih dvije ne boje nikada…

Nismo željele okretati novi list, život nas je uvjetovao. A svako novo poglavlje otvara se s nekim razlogom… Želim vjerovati da su svi ljudi koji su svjesno otišli iz mog života napravili mjesta za neke druge, kvalitetnije… U ovoj godini želim plakati od ljepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi", napisala je u opisu fotografije.

Podsjetimo, njezin suprug Vidoje Ristović preminuo je 8. svibnja prošle godine. Srpski kolekcionar umjetnina i poduzetnik rođen je 25. srpnja 1978. u Beogradu, a s Nikolinom je bio u braku od 2013. godine. Rezultati obdukcije pokazali su da je preminuo uslijed upale srčanog mišića, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 06:18