StoryEditorOCM
ShowbizJESTE VIDJELI?

Nicole Kidman pojavom šokirala fanove: navikli su na bizarne izbore zvijezda, ali što bi ovo na licu trebalo točno biti? Gdje leti?

Piše Mozaik SD
6. srpnja 2022. - 09:44

Slavna glumica Nicole Kidman iznenadila je mnoge na pariškom Tjednu mode, na kojemu se pojavila s bizarnim crnim predmetom za oči.

Dakako da su fanovi navikli na nesvakidašnje modne izbore hollywoodskih zvijezda, ali ova je pojava izazvala buru na društvenim mrežama: Što je ovo, jesu li ovo sunčane naočale? Gdje leti Nicole Kidman?, pitali su se.

image
Profimedia


Kako navodi Jutarnji, 55-godišnja glumica "odjenula je" - Balenciaga masku za oči u obliku leptir-mašne.

Sad znamo.

Nicole je nedavno ispričala koliko su joj neopisivo u njezinim hollywoodskim počecima pomogli australske kolege i dan danas jako dobri prijatelji, Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness.

image

Supružnici i Nicolini bliski prijatelji: Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman

Angela Weiss/Afp


Godinama bi spavala po njihovim kaučima, kad bi stizala iz Australije u L.A. da odradi audicije.

"Deborra-Lee je jedna od mojih najboljih prijateljica. Spavala bih na kauču u njezinoj iznajmljenoj kući, ona mi je uvijek nudila smještaj kad bih trebala doći na audiciju. Tada je to bilo skupo, nisam si mogla priuštiti hotele...

Otišla bih na nekoliko tjedana i odradila audicije i nadala se da ću uspjeti", prenio je Daily Mail sjećanja Nicole Kidman.

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
image
River Road Entertainment/Photo12 Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 15:13