StoryEditorOCM
ShowbizZVIJEZDA ISKRENO

Nicole Kidman otkrila da ona i njezin suprug Keith Urban nikad nisu završili srednju školu i koji je bio njezin prvi posao nakon što ju je napustila

Piše PSD
18. siječnja 2022. - 16:00

Jedna od najblistavijih zvijezda Hollywooda iznenadila je svoje obožavatelje otkrivši da nikad nije završila – ne fakultet, nego srednju školu.

U razgovoru s radijskim voditeljem KIIS FM-a Kyleom Sandilandsom, u intervjuu koji je emitiran u utorak, Nicole je rekla da je prekinula pohađanje 11. razreda. Naime, osnovna i srednja škola u njezinoj rodnoj Australiji traju svaka po šest godina, s tim da se razredi broje u nizu od prvog do dvanaestog.

Kidman je također otkrila da je njezinih prvo zaposlenje nakon što je odlučila napustiti školu bilo ono poslužiteljice u kinu "Capitol" u Sydneyju. Posao joj je bio da posjetite "razvodi" po kinu i usput im prodaje piće i grickalice. 

Njezino "priznanje" je uslijedilo nakon što je provokativni voditelj Kyle rekao za samog sebe kako ne misli da on ima ono što je potrebno da postane glumac: "Nisam baš najpametniji, nisam završio ni desetu godinu, ne mogu popamtiti sve to", rekao je misleći na pamćenje dijaloga.

Nicole se nadovezala: "Ja nisam završila 11. godinu i nekako sam ipak uspjela, ako smijem tako reći." Nastavila je tako što je rekla da njezin suprug, glazbena zvijezda Keith Urban (54), također nije završio desetu godinu. "Mislim da ni Keith nije završio 10. godinu. Ali, to ne bismo trebali reći javno, to nije dobra reklama", rekla je uz hihotanje.

image
Keith Urban i Nicole Kidman
AFP

O svom prvom poslu je rekla da nije bio loš: "Imaš nešto novca i stalno si u kinu", objasnila je. Nicole Kidman od tada je postala jedna od najvećih svjetskih filmskih zvijezda. Inače, pohađala je srednju žensku školu North Sydney, gdje je upoznala kasniju kolegicu glumicu Naomi Watts (53). Govoreći o tim danima, Naomi je još 2017. godine rekla za magazin "People": 'Prošle smo kroz mnogo toga zajedno u jednom dužem razdoblju života. Ta te zajednička povijest poveže s nekim. Jako se poštujemo i volimo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 18:42