StoryEditorOCM
Showbiz‘Oh My God‘

Nezaustavna Adele nastavlja nizati uspjehe: za 2022. najavljuje puno toga novoga, a tu je i teaser za sljedeći spot

Piše Hina
7. siječnja 2022. - 10:47

Adele je zainteresirala obožavatelje najavljujući da "toliko toga dolazi" u 2022., uključujući glazbeni video za Oh My God.

Glazbenica (33) objavila je dugo iščekivani četvrti studijski album "30" u studenom 2021., koji je zauzeo prvo mjesto britanskih ljestvica.

Album je uključivao singlove Easy On Me i Oh My God.

U objavi na Twitteru, Adele je napisala: "Odmorna i ponovno spremna! Osjećajući se spremnom za 2022., toliko toga dolazi, uzbuđena sam što ćete to svi vidjeti."

image
Valerie Macon/AFP

Isječak od 15 sekundi prikazuje Adele kako stoji u mračnoj sobi, a iza nje je prstenasto svjetlo.

Na ekranu se također pojavljuju riječi "O, Bože, 12. siječnja 17,00 sati UK".

Oh My God stigao je do prvih pet mjesta ljestvice  u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama te prvih 10 u Kanadi, Australiji i Južnoj Africi.

Adele je izvodila svoju novu glazbu u televizijskim emisijama s obje strane Atlantika, ali je dospjela na naslovnice kada se ponovno susrela s učiteljicom iz djetinjstva tijekom ITV koncerta u londonskom Palladiumu.

Na pitanje glumice Emme Thompson je li ju ikada netko inspirirao kad je bila mlađa, pjevačica je odgovorila imenom svoje učiteljice engleskog, gospođe McDonald, jer je bila "cool" i tako simpatična i neposredna.

Uslijedilo je iznenađenje kad se pred Adele pojavila učiteljica, koja joj se pridružila na pozornici i rekla joj: "Tako sam ponosna na tebe."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 19:50