StoryEditorOCM
ShowbizOvako je nekoć govorila Franka

‘Ne preferiram nogometaše, draži su mi štreberi‘: prije nego što je postala prava zvijezda, našu glazbenicu više su zanimali povučeniji frajeri, a još se štošta promijenilo

Piše MOZAIK SD
25. svibnja 2022. - 21:17

Sada je jedna od najprisutnijih javnih osoba na našoj estradi, u bajkovitom je braku s jednim od, prema mišljenju mnogih, najzgodnijih nogometaša, predstavljala nas je na Eurosongu, a u žiriju je iznimno gledane emisije Ples sa zvijezdama. Za Franku Batelić svakako se ne može reći da nije zvijezda, iako je prije 13 godina govorila kako je Severina za nju "jedina zvijezda u Hrvata", piše Gloria.

Franka se tada tek probijala na scenu, a poznavali smo je prema singlu Ruža u kamenu, kao i Pjesmom za kraj s kojom se natjecala na Dori. Za magazin OK! snimila je intervju o kojemu je otkrila kakve frajere voli, ali i kakav je njezin interes prema nogometu.

Naime, na pitanje jesu li joj draži skejteri ili nogometaši, Franka je odgovorila kako ne preferira niti jedno, već da voli štrebere.

No, čini se kako joj se nekoliko godina kasnije ukus znatno promijenio, barem ako je suditi prema dugogodišnjoj vezi, odnosno braku s našim nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Franku su upitali i prati li nogomet, a ona je kazala:

"Nogomet ne preferiram, ali obavezno gledam kad je naša repka."

Ovi su odgovori nasmijali njezine brojne fanove, a tada sedamnaestogodišnja Franka otkrila je i kako je velika ovisnica o Facebooku.

Podsjećamo, dvadesetdevetogodišnja je glazbenica objavila kako sa suprugom Vedranom Ćorlukom iščekuje drugo dijete, a maleni Viktor na jesen će dobiti brata ili sestru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 08:46