StoryEditorOCM
ShowbizPOSLUŠAJTE JE

Nataša je Splićanka koja je pjevala 15 godina Doris iza leđa, izlazi u prvi plan! Dragović je ispraća ovim riječima...

Piše SCENA SD
4. lipnja 2024. - 07:30

Nataša Reić Matković splitska je pjevačica iznimnih vokalnih sposobnosti koju mnogi poznaju kao dugogodišnji back vokal naše glazbene dive Doris Dragović.

Publici se Nataša odlučila predstaviti autorskim singlom "Ljubav bez imena", objavljenim za diskografsku kuću Dancing Bear, za koji je napisala tekst, dok je autor glazbe klavijaturist Ivan Komić.

"Mislim svaku riječ koju sam napisala. Priča je o tome da svaka žena voli iluziju muškarca koji bi u njenim očima trebao biti savršen. Svaka žena ima želju da njen muškarac bude netko tko će je istinski voljeti. Ova je pjesma dio mog sna, osobe koja nema lice, ali je savršena u svakom pogledu..." - komentirala je pjesmu Nataša, koja za sebe kaže da je romantična duša i sanjar. Upravo ta emocija može se osjetiti u ovoj nježnoj baladi.

"Ako će netko biti sretan uz tu pjesmu, meni je to najveća nagrada", dodaje pjevačica.

Ljubavnu pop-rock baladu s primjesom countryja snimila je u studiju Tomislava Mrduljaša, poznatog skladatelja koji je i producent nadlazećeg albuma, na kojemu Nataša i Ivan rade već neko vrijeme.

Spot su radili Ljudevit Blagec i Matko Petrić, s kojim Nataša i Ivan dugo surađuju.

Natašin glazbeni put upravo su obilježile brojne suradnje s poznatim imenima. Osim s Doris, pjevala je i s Gibonnijem, Zoricom Kondžom, Oliverom, Dalmatinom, Alenom Nižetićem, Giulianom… što je stvorilo nezaboravno glazbeno putovanje.

image

Nataša Reić Matković kao back vokal je pjevala i s Gibonnijem, Zoricom Kondžom, Oliverom, Dalmatinom, Alenom Nižetićem, Giulianom…

Najduže je pak bilo ono s Doris, s kojom je bila 15 godina u bendu. Zajedno su obišle razne države i mnoge pozornice, a Doris za Natašu ima samo riječi hvale:

"Nataša je već sve postigla. Ona je formirani vokal, vrhunske kvalitete, solistica par excellence. Mogu joj poželjeti da je taj blagoslov prati kroz život i dalje. Nadam se da će sve dobro što je povukla sa sobom, radeći fantastično svoj poziv, ugraditi u sve što novo bude radila! Ona je već uspjela, nebitno što radila. Ona je naprosto upijala sve što joj je bilo potrebno.

To može samo jedan prirodni talent koji se rodi s tim. Zato mi je ona jako posebna i značajna, i zato mogu odgovorno pričati o njenom ogromnom talentu, jer sam ga imala priliku uživati godinama", rekla je Doris Dragović i poželjela joj sreću u samostalnoj karijeri.

I Nataša je zahvalna za sve godina rada s Doris Dragović.

"Nisam mogla zamisliti da će mi se pružiti ta prilika! Bila mi je idol. Da imam priliku pjevati sa svojim idolom bilo mi je vau! Ona me uputila u sve. Sve sam upijala. Bila mi je savršena mentorica. Doris je posebna, graciozna, dobra kao kruh i jedna od najkarizmatičnijih umjetnica u nas.

Preko nje sam upoznala sve izvođače naše estrade. Imala sam privilegiju raditi s njom. Takva se prilika rijetko ukaže, tako da sam rođena pod sretnom zvijezdom. Put koji sam s njom prošla vrijedio je svake minute", kaže Nataša.

Nataša ima i karijeru s bendom Pink Panther, u kojemu plijeni pažnju svojim vokalom na raznim eventima, vjenčanjima...

A kako zvuči kada pjeva pjesmu čije je stihove sama pisala poslušajte u videospotu:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 07:32