StoryEditorOCM
ShowbizPutovanje za dušu

Nataša Janjić oporavila se od ljubavnog brodoloma i gušta preko granice s naočitim Splićaninom

Piše J.V.
20. veljače 2018. - 20:01
natasa_janjic47-110816

Iako raskidi ljubavnih veza nekima znaju doći 'kao budali pleska', pa i donijeti olakšanje, ne možemo reći da nisu potresni. Pritisak redovito nabijaju oni koji nisu direktno uključeni u vezu, a svojim pitanjima i pretjeranom brigom unijeti nepotreban stres u čitavu situaciju. Zanima ih, ne mogu si pomoći...

Stres se množi i kvadrira dodatno kada se radi o javnim osobama, pa nije ni čudo da naši poznati i slavni pokušavaju intimu sakriti od znatiželjnih upita. Rijetko u tome uspijevaju, ali barem se trude.

Nataša Janjić odnedavno je solo, a naravno da su uslijedila pitanja 'kako' i 'zašto', i to samo nakon dva mjeseca veze. 'Što je pošlo krivo' zna biti pitanje koje dovodi do ruba, pa se glumica lijepo od cijele situacije odlučila udaljiti.

 

? #berlin #actress

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on


Pukla ljubav: Nataša Janjić prekinula vezu dugu samo dva mjeseca, problematični Dubrovčanin već iselio iz njenog stana

Spas od 'ljubavnog brodoloma' pronašla je preko granice, u Berlinu, gdje se trebnutno održava filmski festival. 'Berlinale' je privukao, kao i svake godine, svu silu filmaša i glumaca, pa se i Janjić tamo zaputila, i to u društvu naočitoga Splićanina.

 

#namajeok @nanulananula

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Slavko Sobin prijateljici je pratnja, ili je pak obratno, a zajedničkim su se putešestvijama 'pohvalili' na Instagramu. Guštaju, što je očito iz objava, a pratitelji su samo nježno priupitali 'Jel' vam najljepše?'

Čini se da je, oboje nekako posebno sjaje, a da se ne vrti sve samo oko filma pokazali su i izletima oko grada, kao i čestim posjetama berlinskim kavanama i restoranima. Putovanje za dušu, u pravome smislu riječi.
 

 

Mračna strana Berlina. ? . . . #berlin #food #yesican #actresslife #namajeok

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. ožujak 2023 05:17