StoryEditorOCM
ShowbizPRVO JAVNO POJAVLJIVANJE

Naša glumica nakon potvrde ljubavi s Marinom Miletićem pred kamerama: ‘Sretna sam i zadovoljna. Čuvat ću i dalje svoj privatni život‘; Pogledajte video

Piše Gorana Banjeglav Perković/Gloria
23. lipnja 2022. - 22:40

Glumica Kristina Krepela i političar Marin Miletić novi su it par na domaćoj sceni, barem sudeći po interesu koji je pobudila njihova veza. Iako se mjesecima šuška o njihovoj ljubavi, da su glasine točne potvrdili su tek prije dva dana, došavši zajedno na drugi rođendan podcasta Ane Radišić, piše Gloria.

Držali su se za ruke, nježno se grlili i šaputali si te nedvojbeno potvrdili da ljubav cvate. Miletić koji nikad nije bježao od kamera, sad odbija razgovor s medijima.

image
Davor Pongracic/Cropix

"Nemojte se ljutiti, ali nisam dao nijednu izjavu pet mjeseci. Nema to veze s Kristinom, čak i prije sam počeo s tom apstinencijom od medija", govori nam.

Krepela je s druge strane strpljivo davala izjave, a dok su se novinari smjenjivali, pogledavala je prema svom dragom koji ju je čekao sa strane.

Nama je otkrila da je ovom godinom jako zadovoljna, da ju je pandemija naučila da planira dan po dan, ali i da je interes koji je izazvala njihova veza nije šokirao, objavila je Gloria.

Što nam je još rekla, pogledajte u videu:

Novinarka: Gorana Banjeglav Perković

Snimatelj: Jure Cukar

Montaža: Tonći Laura

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2023 17:44