StoryEditorOCM
ShowbizNOVČIĆI

Napokon kraj! Slavni glumac se čak deset godina razvodio od supruge Marije Shriver. Problem je nastao zbog podjele imovine

Piše M.P.
29. prosinca 2021. - 18:14

Glumac Arnold Schwarzenegger već dugo, godinama već, ima novu ženu uz sebe, Heather Milligan. Ali tek je ovaj tjedan razveden od supruge Marije Shriver s kojom se oženio 1986. godine.

Trebalo je deset godina dok razvod Arnolda (74) i Marije (66) konačno nije završio. Razvod je trajao zbog nedostatka motivacije i komplicirane podjele bogatstva.

Vrhovni sud konačno je jučer (28. prosinca) završio s razvodom.

Međutim, čini se da između bivših supružnika nema zle krvi, iako je 2011. godine saznanje o Arnoldovom aferi navodno dovelo do razdvajanja. Schwarzenegger je imao aferu sa spremačicom i dadiljom Mildred Beanom, što je rezultiralo sada 24-godišnjim sinom Josephom Baenom, koji izgleda nevjerojatno slično svom  ocu.

Schwarzenegger i Shriver bili su 25 godina u braku. Zajedno imaju četvero djece u dobi između 24 i 32 godine: Katherine, Christinu, Patricka i Christophera. Zahvaljujući kćerki Katherini već su bake i djedovi.

Od 2012. godine Heather Milligan je Schwarzeneggerova partnerica. No, tek u siječnju 2014. godine službeno ga je prvi put pratila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 13:56