StoryEditorOCM
Showbiztrap ikona

Najvećoj regionalnoj zvijezdi i idolu mladih sinoć je izgorio auto, i to ne prvi put; Komentar suradnika je jeziv...

Piše scena sd
27. ožujka 2024. - 17:02

U ranim jutarnjim satima u Sarajevu došlo je do incidenta: požara na automobilu koji pripada sarajevskom reperu Amaru Hodžiću, poznatijem kao Buba Corelli. Prema informacijama koje su objavljene na portalima iz regije, reper je zvao policiju nakon što je primijetio oštećenja na svom vozilu.

Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo potvrdilo je da je Buba Corelli prijavio nadležnoj policijskoj upravi da je njegov automobil pretrpio oštećenja. Požar je, kako je navedeno, zahvatio lijevi retrovizor i lijeva vrata automobila. Tužiteljstvo je okarakteriziralo ovaj događaj kao izazivanje opće opasnosti, no još uvijek nije utvrđeno je li požar bio namjeran ili slučajan.

Na društvenim mrežama se brzo proširila vijest o incidentu, a jedan od komentara koji je privukao pažnju bio je onaj njegovog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika, Jale Brata koji je napisao: ‘‘E čuj Buba Gorjeli‘‘. Ovaj komentar nije samo izrazio podršku, već je izazvao nagađanja o mogućoj pozadini ovog incidenta.

Važno je napomenuti da su Buba Corelli i Jala Brat dugo vremena prisutni na glazbenoj sceni. Nedavno su se suočili s dojavom o bombi u sarajevskom klubu gdje su trebali nastupiti. Srećom, policija je brzo reagirala, evakuirala goste kluba i utvrdila da je dojava lažna. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:09