StoryEditorOCM
ShowbizArtis Ivey III

Najstariji sin Coolija prvi je član obitelji koji je progovorio o reperovoj smrti: ‘Znate, imao je osmijeh na licu kad je umro, i to je sve što je bitno‘

Piše MOZAIK SD
15. listopada 2022. - 16:21

Reper Coolio, najpoznatiji po pjesmi "Gangsta‘s Paradise", preminuo je krajem prošlog mjeseca u domu prijatelja u Los Angelesu. Imao je 59 godina. Tada nije objavljen uzrok smrti, ali u intervjuu za the US Sun najstariji sin dobitnika Grammyja, Artis Ivey III, govorio je o očevoj smrti, koja se tragično dogodila na Iveyjev 33. rođendan.

Iako njegov sin kaže da je reper povremeno znao koristiti drogu, ona nije igrala ulogu u njegovoj smrti.

image

Reper Coolio

Instagram

"Moj tata je imao nekoliko zdravstvenih komplikacija. On se brinuo o tim stvarima. Puno se toga događalo s astmom, stvarno teškom astmom", rekao je Ivey za medije.

"Uglavnom je bio bez droge, ali moj tata je živio za taj dan, svi u životu imaju svoje poroke, ali ti poroci nikada nisu utjecali na njega kao oca ili čovjeka. Umro je prirodnom smrću. Samo je doživio srčani udar", nastavio je.

Naravno da je njegova smrt bila prilično šokantna za njegovu obitelj, ali Ivey kaže da ih je Coolio pripremio za neočekivano.

"... naš otac nas je uvijek pripremao za stvari koje bi se mogle dogoditi", rekao je i objasnio da je Coolio bio "vrlo duhovna osoba" koja se nije bojala smrti.

image

Coolio

Brad Barket/Afp

Ivey je za The Sun rekao da zna da reper nije požalio ni za čim kad je umro. "Znate, imao je osmijeh na licu kad je umro. I to je sve što je bitno... On je jedan od onih ljudi koji moraju stvarno ispuniti svoju životnu sudbinu."

Kako bi proslavili tu sudbinu, Cooliova obitelj želi u njegovo sjećanje napraviti zabavu, vjerojatno u holivudskom kazalištu Kodak, za njegove prijatelje i obožavatelje, baš kao što bi on to želio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 07:01