StoryEditorOCM
Showbizplemenit cilj

Najseksi ukrajinska porno glumica pozirala je s vojnicima, ali ne onako kako mislite; Evo što je po srijedi

Piše SCENA SD
19. ožujka 2024. - 15:50

Zvijezda ukrajinskih filmova za odrasle Julija Seniuk pozirala je na dobrotvornom fotografiranju za kalendar s vojnicima prve crte, koji su izgubili udove braneći svoju domovinu od Rusije, a prihod je išao za rehabilitaciju i protetiku za druge ranjene vojnike.

28-godišnja Seniuk, poznata i kao Josephine Jackson, najavila je snimanje na svom Instagramu u petak. Održavalo se u elegantnom ukrajinskom kazalištu. Seniuk je pozirala sa svaki muškarcem u različitim dijelovima kazališta noseći različite svečane haljine. S njom je poziralo 12 vojnika, po jedan za svaki mjesec u godini, koji su bili svečano odjeveni u odijela s kravatama.

Ovakvu svečanu odjeću i svečano okruženje Senuik je odabrala namjerno jer joj je cilj bio prikazati vojnike u više dostojanstvenom svjetlu nego što se inače prikazuju u uniformi ili u rehabilitacijskom centru, piše Jutarnji list.

„Ova transformacija otkriva ih s potpuno druge strane, pokazujući kako su profinjeni, elegantni i zgodni džentlmeni. To im daje više samopouzdanja i osjećaja samodostatnosti”, rekla je za ukrajinski novinski list Obozrevatel.

„To su emocije koje im trebamo dati, a ne sažaljenje i suze”, dodala je. Video na njezinom Instagramu nudi pogled u to kako je sve izgledalo iza kulisa.

Obožavatelji su je u komentarima njezine objave obasuli pohvalama na račun njezinog jedinstvenog pristupa i potpori ukrajinskim vojnicima, a mnogi su već pitali kada će kalendar biti dostupan za kupnju.

„Ova žena je učinila više od naših zastupnika i političara. Julija, ti si predivna osoba”, napisao je jedan komentator.

„Mrzitelji će mrziti, ali ona je divna”, dodao je drugi, prenosi Jutarnji list. 

„Iako je radostan video, taknuo me u srce. Naši nevjerojatni, najjači braniči! Hvala ti za ovaj projekt! Julija, odličan posao!”, stajalo je u komentaru.

Prošlog mjeseca obilježilo se dvije godine od početka rusko-ukrajinskog rata. Tada je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao da je do sada 31.000 ukrajinskih vojnika izgubila živote, ali je odlučio ne otkriti broj ranjenih ili nestalih vojnika. Izvješće američke obavještajne službe iz prosinca 2023. procjenjuje da je čak 315.000 ruskih vojnika ranjeno ili ubijeno u borbama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:32