StoryEditorOCM
Showbizodlične vijesti

Najljepši poklon legendi: Mišo Kovač ovaj će Božić dočekati sa svojom Lidijom. Pjevač je danas otpušten iz bolnice gdje je bio primljen zbog koronavirusa

Piše Vinko Paić
24. prosinca 2021. - 18:40

Dobre vijesti stižu iz splitske bolnice na Firulama. Kako smo upravo saznali od izvora bliskih glazbeniku Mišo Kovač (80) uspješno je prebolio koronavirus i danas je pušten kući.

Pjevač se trenutno nalazi u iznajmljenom stanu u Strožancu sa suprugom Lidijom gdje boravi već nekoliko mjeseci. Podsjetimo, glazbenik je u bolnici treći put u malo vremena završio sredinom prosinca jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo nakon što je bio pozitivan na koronavirus.

Bio je i priključen na kisik ali ga je prestao primati jer je samostalno počeo disati. Mišo je u bolnicu bio primljen s povišenom temperaturom, a koronom su se zarazile i njegova supruga Lidija i kći Ivana.

Nedugo prije što se zarazio koronom također je bio smješten na odjel pulmologije KBC-a Split, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, da bi se ustanovilo kako se ipak ne radi o upali pluća pa je nakon terapije antibioticima bio pušten kući.

image
Ante Čizmić/Cropix

Mišo je nedavno sa Sašom Antićem snimio spot za prepjev svoje pjesme ‘Ja ne mogu drugo nego da je ljubim’ koja u novoj varijanti nosi naziv ‘Ja ne mogu drugo nego da ga volin’ i posvećena je njegovom omiljenom klubu Hajduku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 04:51