StoryEditorOCM
ShowbizPARE I PIŠTOLJI

‘Moja balerina, ti si kokaina-na-na‘: Voyage, Nucci i Gazda Paja spremaju spektakl na Gripama, znate li što pjevaju?

Piše Scena SD
1. lipnja 2023. - 09:18

Extra FM  najavljuje nezaboravni spektakl - Vibe Music Festival i u Split dovodi najpopularnije izvođače iz regije - Voyagea, Nuccija i Gazda Paju.

Njihove pjesme ne silaze s ljestvica najslušanijih, zajedno su preslušane više od milijardu puta. Upravo oni mogu se pohvaliti i titulama najgledanijih spotova na YouTubeu, a za svoje obožavatelje pripremaju nezaboravan show 22.9. u dvorani Gripe, javljaju organizatori događaja.


Za Mihajla Veruovića poznatijeg kao Voyage stariji od 40 većinom nisu nikad čuli, no njihova djeca, osnovci već, itekako ga poznaju.

Voyage ima samo 21 godinu, a jedan je od najuspješnijih glazbenika u cijeloj regiji. Hitovi mladog kantautora broje milijunske preglede. Proslavio se pjesmama Vrati me, Koraci u noći, Balkan, Gad, Pleši… U zemljama regije je Voyageova Euforija u trendingu pretekla megapopularnu Adele, što najbolje pokazuje koliko ga publika voli.

U njemu rado maše pištoljem... To je dio "hip hop folklora" reći će mnogi. A mnogi će se naježiti.


Među najpoznatijim mladim izvođačima je svakako i Igor Panić poznatiji kao Nucci. Hitovi s milijunskim pregledima i stream-anjima kao što su Bebo, Vroom, Crno oko, Udji na WA, Bibi, Localo smjestili su Nuccija na glazbeni vrh u regiji.

U svom velikom hitu "Bebo", Nucci pjeva: "U džinu mi lime, radi ko da izvuko sam lajn, sa njom sam high, slatka kao Mai Tai, kaže mili skini Balmain, i reci da l‘ bi bila mila tu kada popijem to, da l‘ bi bila tu kada popijem 100..."


Reper Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja prvi studijski album objavio je 2010. godine, a široj javnosti postao je poznat nakon pjesme Čke beogradske.

Njegove pjesme su realne, opisuju prave događaje i situacije te izazivaju iskrene emocije. Popularni dueti poput Dizel, Lajk, Promaja vrlo brzo su osvojili publiku, a megapopularne su i njegove solo izvedbe Fila&Airmax, Natenane, Gazi Gazi, Auslander, 1000 evra, Princ Belvedere, Tesla…

A Gazda Paja kaže: "Čke beogradske, totalno poludele, sve bi malo rakije, eksere il‘ THC, stvarno niste normalne..."

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 08:28