StoryEditorOCM
ShowbizLEGENDA U BOLNICI

‘Mišo se osjeća bolje, temperatura je pod kontrolom‘: Doznajemo kakvo je zdravstveno stanje glazbene legende

Piše I.P.
29. studenog 2023. - 10:13

Jučer oko podneva odjeknula je vijest kako je Mišo Kovač večer prije završio u splitskoj bolnici zbog povišene temperature. Mišo i supruga Lidija više od dvije godine borave u Podstrani jer Miši odgovara morski zrak budući da ima kroničnu opstruktivnu bolest pluća (KOPB). U ponedjeljak predvečer Lidija je pozvala Hitnu pomoć koja ga je prevezla na Firule. 

Mišina kćer Ivana Kovač jučer je umirila javnost rekavši kako nema razloga za paniku. Danas nam je pouzdani izvor potvrdio da se Mišo osjeća bolje. 

- I dalje je u bolnici pod kontrolom liječnika. Na antibioticima je tako da je temperatura pod kontrolom. Mišo se osjeća bolje. Zadržati će ga u bolnici još koji dan preventive radi - rekao nam je pouzdan izvor. 

Inače, Mišo je lani zbog povišene temperature morao otkazati novogodišnji koncert u Vukovaru zbog čega mu je bilo iznimno žao. Prije dvije godine isto je bio završio u splitskoj bolnici zbog povišene temperature, a prebolio je i koronu kao i njegova obitelj, supruga Lidija i kćer Ivana. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:25