StoryEditorOCM
ShowbizZVIJEZDE PJEVAJU

Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja žiri oduševili šansonom i osvojili visoka 24 boda, Bojan i Matea su im za petama sa samo bodom manje

Piše MOZAIK SD
29. listopada 2022. - 20:56

Četvrta emisija popularnog showa "Zvijezde pjevaju", donijela je nove izazove za kandidate! Šest parova pokazalo je pjevačko umijeće kroz šansone i funk

image

Zvijezde pjevaju

Instagram screenshot /HRT

Prvi u showu su nastupili Marco i Mia koji su otpjevali pjesmu ‘Tako lijepa ‘ grupe Boa za koje su  od žirija dobili ocjene 7,7 i 8.

Battifiaca je rekao kako mu je ovo dosad najbolja Marcova izvedba, s čime se složila i Danijela, koja je rekla da su oboje "dali sebe", dok je Marko rekao da Marco i Boin pjevač Mladen Puljiz imaju identičnu boju glasa.

Drugi po redu su nastupili Goran Grgić i Ivana Kindl s pjesmom ‘ Dida moj‘  Arsena Dedića.

image

Zvijezde pjevaju

Instagram screenshot/HRT

-Ova interpretacija dozvoljava puno slobode i vi ste je donijeli na svoj način. Hvala,rekla je Danijela Martinović.

6,7 i 6 su dobili od žirija.

Mila Horvat i Lara Antić Prskalo nisu iznevjerile ni u ovoj emisiji i ‘zapalile’ su pozornicu pjesmom ‘Uptown Funk’ Brune Marsa i Marka Ronsona.

- Evo ga pravi funk, od A do Ž!, komentirala je Danijela, pohvalivši "inzistiranje na dvoglasju", što je "izuzetno zahtjevno".

Žiri im je dao visoka 22 boda.

Četvrti su nastupili Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja s pjesmom "Djeca sna" (šansona).

- To je savršena pjesma, ima sadržaj koji dirne svakoga, komentirala je Jelena.

Od žirija su dobili 24 glasa - najviše od svih parova dosad.

Battifiaca je posebno pohvalio odabir pjesme Lade Kos, rekavši Jeleni i Prlji da su ga "kupili". Marko je rekao da za razliku od Battifiace nije znao ovu pjesmu, ali da ga je možda baš zato "razbila".

Nastup Domagoja Jankovića i Alena Đurasa jedinog muško-muškog para ostavio je bez teksta pjesmom ‘Ja bih preživio’ Dine Dvornika! Jako dobro su zvučali, što je i žiri prepoznao i dodijelio im također 22 boda.

Bojan Jambrošić i Matea Šeparović posljednji su nastupili u večerašnjoj emisiji a otpjevali su pjesmu ‘Frka‘. Žiri im je dodijelio 23 boda te su se na tablici smjestili na drugo mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 02:35