StoryEditorOCM
Showbizneće u finale?

Mia Dimšić razočarala hrvatske obožavatelje Eurosonga nakon druge probe u Torinu: ‘Nastup je amaterski, sve je zaboravno i dosadno. Zašto su micali najefektniji dio - poljubac?

Piše Mozaik SD
4. svibnja 2022. - 21:38

Mia Dimšić danas je odradila i svoju drugu probu na eurovizijskoj pozornici u Torinu. Unatoč određenim tehničkim poteškoćama zbog kojih nije najbolje čula zvuk u slušalicama pjevačica je sigurno odradila probu, a najveća promjena je što će posljednji refren pjesme 'Guilty pleasure' otpjevati na hrvatskom jeziku.

Hrvatska opet bez finala Eurosonga? Mia Dimšić nakon prve probe ‘potonula‘ na kladionicama, a imamo već i prvi skandal!

Kladionice pjevačici i dalje ne predviđaju ulazak u finale (Hrvatska je trenutno na 28. mjestu kladionica). Sudeći po komentarima na Forum.hr-u i oni koji su dosad gajili entuzijazam glede Mijinog plasiranja u veliku Eurosong završnicu - nakon druge probe razmišljaju drugačije. Ovo su samo neki od komentara koje smo izdvojili.

Nekako mi je tužno sve ovo.

Trebala je uzet tamburicu i na njoj izvesti 'Guilty pleasure'... Donijeti platu s kulenom. Imali bi kul moment.

Je li ovo stvarno kako ćemo mi vidjeti naš nastup na TV-u? Kadrovi svi izgledaju totalno random. Najveći fokus mi je bio na onom plesaču što cijelo vrijeme stoji i na plesačici koja je protrčala ispred svih. Nisam imala ikakva očekivanja i svejedno se šokirala viđenim, koliko mi je to izgledalo loše. Od onog oduševljenja fotkama do potpunog razočaranja. Ovo što trenutno možemo vidjeti mi ne ulijeva puno nade.

Reakcije su jako loše. Ali dobro manje razočarenja u srijedu, oprostili se od finala.

Meni je ovo grozno, ne kontam što se dešava, djeluje amaterski, točno sam znao da će biti mess čim su objavili da ima plesače.

Sve je ostalo nekako statično, zaboravno i dosadno.

Nastup je premračan i nekako amaterski. Nisam zadovoljna viđenim. Neki tvrde da je riječ o tehničkim poteškoćama, a ako je tako, onda možda sveukupan dojam kad se poteškoće otklone bude bolji. Ako je ovo doduše finalni produkt, šanse nam se drastično smanjuju. I za kojeg Boga su micali najefektniji dio nastupa, poljubac? Specifično su rekli da će to ostaviti i na kraju su maknuli. To mi je diglo nerve.

Mia je nakon probe odgovarala na pitanja novinara. Smatra da su odradili još jednu odličnu probu i poboljšali neke stvari u nastupu, piše eurosong.hr.

Jedan novinar upitao je Miju da pojasni stihove pjesme, odnosno, zanimalo ga je pjeva li o djevojci koja vara dečka ili koja samo sanja o tome.

- Pa, budući da sam ja djevojka iz te pjesme, mogu sa sigurnošću reći da definitivno nije nikoga prevarila. Sve je zapravo njezina mašta. Ona samo razmišlja o tome. Ipak, mislim da svatko ima pravo interpretirati pjesmu kako želi. Ako netko misli da pjesma govori o prevari, to je sasvim u redu - objasnila je.

Otkrila je razlog i zbog čega na kraju nastupa više nema poljupca.

image

U ovom će kostimu Mia Dimšić nastupiti na Eurosongu

Cropix

- Svatko ima svoju priču i nisam htjela odlučiti kako bi taj san između plesača trebao završiti. Želim da svak odluči sam za sebe.

Priznala je da se godinama bojala prijaviti na Doru, dok konačno nije skupila hrabrost i osjetila da je pronašla savršenu pjesmu za Eurosong.

- Sada sam opuštenija. Na Dori su svi imali velika očekivanja, a ovdje me nitko ne zna i ne pita se jesam li se promijenila na ikoji način. Veći psihički pritisak osjećala sam za vrijeme Dore. Promijenili smo cijeli nastup, uključujući i tim koji je radio na njemu. Htjela sam iskoristiti puno toga što nisam na Dori, a ideja ELFS-a je bila ružičasta boja haljine i zadovoljna sam time kako mi stoji. To je malo više izvan moje zone komfora, no to je Eurosong i treba iskoristiti sve što je moguće - zaključila je i za kraj pred novinarima zapjevala 'Vilo moja'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 18:34