StoryEditorOCM
Showbizoperna diva

Martina Tomčić otkrićem u emisiji šokirala sve: ‘ Dva puta su me odbili na prijemnom ispitu za srednju glazbenu školu‘

Piše SCENA SD
28. veljače 2024. - 15:48

Operna diva i neustrašiva kritičarka od koje su mnogi u ‘Supertalentu‘ strepili, Martina Tomčić Moskaljov, bila je gost podcasta Skeep or Beep na bavo! radiju, gdje je sa voditeljicom Tatjanom Jurić podijelila sočne detalje iz svog života uz dozu humora.

"Znate, kada sam imala 14 i 15 godina, dva puta su me odbili na prijemnom ispitu za srednju glazbenu školu.  To je tada bio kraj svijeta. S 14 sam bila mlada, s 15 sam bila nedovoljno talentirana. Ne bih htjela suditi, ali naprosto veze i vezice se nisu povlačile, a tada je bio veliki interes za upis djece u glazbene škole, što nije slučaj danas. Ja sam vjerovala u svoj talent da će biti prepoznat. S 15 nije, sa 17 je bio u Austriji, pa sam tada upisala program za mladu talentiranu djecu, nisam još bila niti maturirala, a upisala sam Akademiju." prepričava Martina.

"U Zagrebu mi nisu dali pjevati, pa evo idem u Graz, a gdje ću živjeti? Dom ne mogu dobiti jer nemam austrijsko državljanstvo? Tata je došao do informacija da tamo postoji samostan časnih sestara koje su Hrvatice i ja sam tamo dobila smještaj i hranu, i tako sam završila tamo. Ali kad kažem završila, ne mislim doslovno. To je bilo iskustvo koje mi je promijenilo život."

Kao kći bivšeg predsjednika Hrvatskog Sabora, Zlatka Tomčića, Martina je podijelila kako je odrastanje uz oca u politici bilo poput žongliranja na tankom užetu.

image
Gordan Svilar/bravo!/

"Znate, biti dijete političara nije uvijek lako. Ne mogu ja tek tako izaći van na prosvjede i podići transparent. Ja sam tada kći bivšeg političara! Moram paziti na svaki korak. Ali eto, valjda zato sada imam tako dobar balans."

No, najveće otkriće je bilo kada je Martina progovorila o svojoj ulozi u talent show-ovima i kako su je majčinstvo i njezin sin promijenili.

"Znate, s godinama sam shvatila da moram biti malo taktičnija u svojim kritikama prema kandidatima. Jer, znate, ne mogu samo kritizirati. Moram razmišljati o svojoj karmi, moj Noa to stalno ponavlja! Mislim, kako bih ja izgledala da non-stop ljutito vrijeđam sve te mlade talente?"

Na kraju, Martina je poslala svoju poruku podrške svima: "Znate, svi mi imamo neki talenat, a ako ga ne njegujemo, kao da smo kupili biljku i zaboravili je zaliti. I zapamtite, kad god pomislite da ne znate pjevati, samo se sjetite - svi smo se mi rodili kao savršeni pjevači! Pa zašto bi bili iznimka?"

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:51