StoryEditorOCM
ShowbizPotpuno iskren

Marko Pecotić Peco ekskluzivno za ‘Slobodnu‘: ‘Istina je, razvodim se. Imam novu osobu, novu ljubav... Jednostavno više ne mogu lagati!‘

Piše Ivana Kapetanović
18. listopada 2022. - 18:52

Marko Pecotić Peco, splitski pjevač i zabavljač, član Četiri tenora, bivši član klape Iskon, koji već neko vrijeme gradi svoju solo karijeru s bendom nastupajući na vjenčanjima i drugim raznim eventima, priznao nam je da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka i da je u pitanju nova osoba i ljubav.

- Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti.

image

Na fotografiji: Marko Pecotic Peco i supruga Irena

Niksa Stipanicev/Cropix

Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira što je i s druge strane to riješeno.

Pokrenut ćemo postupak razvoda, došli smo u neke godine gdje ja više ne mogu, ja sam to sve inicirao. Jedna unutarnja borba me natjerala i vidio sam da ne postoji drugi način nego da prestanem sebe lagati i kažem stvari kako zapravo stoje i onda što budućnost bude dala.

S vjerom u Boga i istinu mislim da bi to moglo dobro ispasti, za sada su svi to dobro prihvatili, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu. Naravno da sam spreman snositi bilo kakve posljedice ako sam nekoga oštetio ili uvrijedio, ali čvrsto stojim iza svoje odluke i drago mi je da je supruga Irena to primila skroz normalno i da to ide onako kako bi trebao izgledati savršeni razvod, kaže nam Peco.

image
Sasa Buric/Cropix

- Kada se preselimo i kada počnemo odvojeno živjeti vidjet ćemo, ja i dalje odvozim djecu u školu svako jutro, i vraćam ih. Kad nje nema pripremim ručak, ali znamo da smo sada samo roditelji naša dva sina, Ivana i Andre, i to ne želimo narušiti. 

Ono što sam se najviše bojao je da će novine to napuhati i napraviti neku priču i sapunicu, hvala što ste me nazvali da provjerite. Da, to se događa. Ja sam se bio uživio u instituciju braka kao takvu i borio se da ona opstane, pogotovo otkad sam promijenio životnu priču, ali kada ostaneš sam i pogledaš sebi u oči stvari postanu jasnije i uz Božju pomoć će ovo sve dobro završiti i nadam se da ćemo za 2-3 godine gledati na ovo s pozitivne strane, iskren je pjevač.

image
Nikša Stipaničev/Cropix

- Kad se dublje pogleda u sebe, moraju se stvari sebi priznati i ako si ti čist u srcu, onda bez obzira na to što će reći selo, obitelj i prijatelji, znaš što je dobro za tebe, a samim time i za sve druge oko tebe. A kada lažeš sebe, onda lažeš i druge i nikom onda nije dobro.

Bogu hvala sve ide u najboljem redu. Izabrao sam to, iznio cijelu filozofiju života, rekao joj i bit će to dobro, kazao nam je za kraj Marko Pecotić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2023 19:41