StoryEditorOCM
ShowbizTerminator opet postao djed

‘Mama i beba su dobro‘: kći Arnolda Schwarzeneggera rodila drugi put, ali zasad ne pokazuje slike djeteta

Piše MOZAIK SD
23. svibnja 2022. - 17:42

Katherine Schwarzenegger, kći glumca Arnolda Schwarzeneggera i selfhelp autorica rodila je u subotu svoje drugo zajedničko dijete s glumcem Chris Prattom, njegovo treće, piše Jutarnji.

- Jako smo uzbuđeni što možemo objaviti rođenje naše druge kćeri, Eloise Christine Schwarzenegger Pratt, oglasio se glumac na svom Instagram profilu dan u nedjelju.

- Mama i beba su dobro, osjećamo se više nego blagoslovljeni i zahvalni, napisao je na kraju svoje poruke na društvenim mrežama.

Vijest da je kći Arnolda Schwarzeneggera trudna pojavila se u prosincu 2021., trudnički trbuh pokazala je istoga mjeseca, ali se javno oglasila o trudnoći tek u ožujku ove godine.

- Trudne mame, recite mi možete li i vi piti samo ledenu vodu, napisala je 32-godišnja autorica uz snimku koju je objavila na svom Instagram profilu.

Schwarzenegger je jednako tako bila povučena za vrijeme trudnoće sa svojim prvim djetetom, jednogodišnjom kćeri Lyon.

Od njenoga rođenja, autorica i glumac nisu objavljivali svoju kćer na društvenim mrežama što je ona objasnila Hodi Kotb gostujući u emisiji "Today" u ožujku 2021.

- Nisam odrasla u svijetu društvenih medija, osjećam da dijelimo toliko toga u današnjem svijetu, govorila je Schwarzenegger te nastavila:

- Mislim da je jedan od najvećih darova koje su roditelji ikada dali meni, mojoj braći i sestrama dar privatnosti i normalnoga odgoja, ističe.

- Imali smo stvarno normalno i čarobno djetinjstvo i bilo nam je dopušteno da na neki način budemo svoji ljudi, da imamo vlastiti identitet i da odlučimo zakoračiti u bilo koji oblik javnosti koji želimo kada se osjećamo ugodno, dijeli autorica nazivajući ovo iskustvo nevjerojatnim darom svojih roditelja, oca slavnoga Arnolda Schwarzegennera i majke Marije Shriver.

Zvijezda filma "Jurassic World" bio je u braku s glumicom Annom Faaris od 2009. do 2018., no već iste godine započinje romantičnu vezu sa Schwarzenegger, a par se vjenčao u lipnju 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2023 01:48