StoryEditorOCM
ShowbizOBARA S NOGU

Ma koji otac, za sinom Richarda Gerea uzdiše svijet! Hollywood dobio novog zavodnika, ovo je priča o prezgodnom Homeru

Piše SCENA SD
22. svibnja 2024. - 15:53

Homer James Gere ima 24 godine i najstariji je sin Richarda Gerea kojeg je dobio u braku s drugom suprugom Carey Lowell.

Pored prezimena, koje mu zasigurno pomaže u svijetu slavnih, Homer, baš kao i otac, koji je vrlo naočit i u svojim zrelim godinama, plijeni pozornost i svojim izgledom.

Razbarušena frizura, plave oči, neodoljiv osmijeh i nedvojbeni šarm, kojeg je očito naslijedio od oca, definitivno je dobitna kombinacija, koja je osvojila žene i muškarce, jer mu jednako svi komplimentiraju. 

image

Richard Gere ne skriva koliko je ponosan na sina Homera i koliko ga je u životu učinio sretnim: zajedno su snimljeni na aktualnom Cannes Film Festivalu

Sameer Al-doumy/Afp

Tko je ustvari Homer James Gere?

Richard Gere i bivša supruga Lowell dobili su svoje prvo i jedino zajedničko dijete, sina Homera Jamesa Jigmea Gerea, 6. veljače 2000. u New Yorku. Homer je ime dobio, što je zgodna podudarnost, po oba djeda iz svojih obitelji.

image

Homerovi roditelji, otac Richard Gere i majka Carey Lowell snimljeni 2003.

/Shutterstock

Homer Gere se, naime, zvao pokojni otac Richarda Gerea, nezaboravne megazvijezde filma "Zgodna žena", a Homer je, jednako tako, bilo srednje ime oca s majčine strane, inače zvijezde "Zakona i reda", Jamesa Homera Lowella.

image

Richard Gere s pokojnim ocem Homerom Georgeom Gereom 2017. u Torontu

Valerie Macon/Afp

Homera, u vrijeme kad je bio dvogodišnji dječak, tata Richard je tijekom intervjua za The Guardian u prosincu 2002. nazvao "radošću svoga života".

O tinejdžeru Homeru tata Gere jednom je ispričao:

"Voli glazbu, jako brzo trči, jako je pametan i smiješan. Brzo je naučio kako biti ironičan, što je prekrasna osobina za svako ljudsko biće."

image
Sameer Al-doumy/Afp

Homer Gere je pohađao srednju školu Hackley u New Yorku, a na Sveučilištu Brown je u svibnju ove godine diplomirao psihologiju i vizualnu umjetnost, jer mu je cilj pisati i režirati kratke filmove.

Od rujna 2022. bio je angažiran kao znanstveni asistent u laboratoriju za terapeutsku neuroznanost u Školi za javno zdravstvo "Ivy League" (Ivy League’s School of Public Health).

U intervjuu za Vanity Fair Spain u ožujku 2024., Richard Gere rekao je da Homer "ne razumije razinu na kojoj je njegov otac zvijezda", dodavši:

"Još uvijek mu je neobično gledati me na ekranu, jer ja sam mu ipak otac i teško mu je ući u filmsku priču."

image

Alejandra Gere, Richard Gere, Homer James Jigme Gere, Uma Thurman

Jacky Godard/Photo12 Via Afp

Homer Gere je ipak  krenuo očevim  stopama na više načina, uključujući i istraživanje svojih glumačkih i glazbenih sposobnosti. Počeo je glumiti, pisati scenarije, u djetinjstvu je na očev nagovor učio svirati klavir, svirao je i bunjeve, a na fakultetu je postao pjevač u punk bendu.

Ako je suditi prema Instagramu prezgodnog Homera Gerea, u slobodno vrijeme voli putovati s prijateljima i kampirati, a uživa i na glazbenim festivalima koje često posjećuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 22:52