StoryEditorOCM
ShowbizFOTKA ZA DESET!

Lijepa trudnica Franka Batelić pozirala u bikiniju i pokazala goli trudnički trbuščić

Piše MOZAIK SD
4. srpnja 2022. - 21:29

Pjevačica Franka Batelić na svom se Instagram profilu pohvalila kako se opušta tijekom ljetnih vrućina koje su još teže za nju kao trudnicu. Na fotografiji pozira u kupaćem kostimu na cvjetiće, a poseban detalj je dječji kolut za plivanje i vodeni pištolj kojeg je "posudila" od svog sinčića Viktora, piše Gloria.

"Ja kad mi još koja trudnica kaže da je nosila sve svoje normalne, stare traperice do kraja trudnoće", napisala je šaljivo Franka ispod fotografije.

Podsjetimo, Viktoru će se na jesen pridružiti braco ili seka, a sretnu vijest je s javnošću podijelila uoči finalne emisije "Plesa sa zvijezdama". Uz fotografiju je napisala da zbog trudničkog trbuščića koji joj se nazirao ispod uske haljine vijest više ne može skrivati.

Frankin ljetni look se njezinim obožavateljima jako svidio pa su je obasuli komentarima "predivna si", "najljepša trudnica", najbolji style ikad" i slično.

Osim opuštenim lookom, Franka se nedavno pohvalila i novom frizurom. Kosu je skratila na uvijek moderan bob jer joj je duga kosa pomalo dosadila.

"Dosta je i tih dugih kosa", poručila je pjevačica kojoj kraći bob jako dobro stoji, a i ona je zadovoljna promjenom.

Ljubav između nje i Ćorluke započela je 2012. na Zrću gdje su se upoznali, a vjenčali su se 2018. u lokalnoj crkvi u Balama, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 09:54