StoryEditorOCM
Showbizhajde da se mrzimo

Lepa Brena nastupila u Slavonskom Brodu, uoči koncerta dočekao je transparent s ušatim U i šajkačom

Piše S. K.
11. travnja 2023. - 17:50

Lepa Brena na uskrsni ponedjeljak održala je koncert u Slavonskom Brodu. Jedna od najpopularnijih pjevačica bivše i sadašnjih država u dvoranu je privukla oko četiri i pol tisuće ljudi.

Brena to nije izvela sama nego uz pomoć Saše Matića, koji je krajem prošle godine dvaput napunio Spaladium Arenu. Sudeći prema reakcijama poslije koncerta, slušatelji i gledatelji s koncerta nisu otišli nezadovoljni.

image

Na koncertu je svirao Saša Matić, miljenik i splitske publike

Nenad Opačak/Cropix

Međutim, uoči koncerta Brenu je dočekao transparent s "ušatim U" i natpisom "dobrodošlice": "Sa šajkačom na glavi, Fahreta dobro nam došla u grad na Savi!". Iz policije su rekli da je transparent skinut i da je istraga u tijeku. Lepa Brena nije komentirala slučaj, a iz Slavonskoga Broda ranije su se izjasnili protiv zabrana koncerata turbofolk glazbe, piše Danas.hr.

image

Za 4,5 tisuća Brođana glazba je bila važnija od transparenta

Nenad Opačak/Cropix

Budući da je Brena izrazila nadu da će se još puno puta družiti s Brođanima, koji su u zaista velikom broju došli na koncert, ni ovaj neugodni transparent skupine nezadovoljnika to ne bi trebao promijeniti. A da i oni budu zadovoljni, Slavonski Brod mogao bi organizirati koncert "ozbiljne" ili urbane glazbe.

image

Brena, jedna od najpopularnijih pjevačica bivše i sadašnjih država

Nenad Opačak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 14:15