StoryEditorOCM

Las Balkanieras objavile svoj prvi album "Food Love Music" (VIDEO)

Piše PSD.
1. srpnja 2010. - 14:45
Lidija, Maja i Iva
, članice tria  Las Balkanieras, nisu dugo čekale na svoj album prvijenac. Nakon samo godinu rada otkako su se odlučile na zajednički projekt izašao je  njihov debitantski album Food Love Music.

Njihovu glazbu teško je definirati jednom rječju jer se radi o spoju različitih stilova koje same opisuju kao turbo-trash-electro-folk-pop sa začinom reggae-a, ska i melosa.

No, upravo ih ova različitost dovodi do tako potrebne originalnosti kojom su brzo osvojile simpatije publike.

Veseli trio prvi put je nastupio na prošlogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom Ćiribirbela za koju su osvojile nagradu kao najbolje debitantice.

Ove će godine nastupiti s pjesmom "Marin" i predstaviti svoj prvi album.


Umjetničkim imenima Balkaniera Mediteranovich, Dona Bosanchera i Lidija Weinstein Miss Russia Las Balkanieras već su poznate u Njemačkoj gdje uglavnom nastupaju, ali nakon što publika čuje sve pjesme s albuma "Food Love Music" na, kako same kažu,  hrvatsko-bosansko-ruskom-njemačkom te lošem engleskom, vjeruju kako će poslovne ponude pljuštati sa svih strana.

Njihov trenutačni singl "Tuka" obrada je Dinova hita Zašto praviš slona od mene i ženski je odgovor na nevjerne muškarce koji će vas dobro zabaviti.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 21:01