StoryEditorOCM
ShowbizVeliko razočaranje

Koncert svjetske zvijezde u Zagrebu otkazan zbog prevare! Ovo nije prvi incident s lažnim organizatorom, javljaju se ogorčeni suradnici; 'Uzeo je novac i otišao'

20. studenog 2019. - 18:09

Koncert Enrique Iglesiasa koji se u Zagrebačkoj areni trebao održati za samo dvadeset dana otkazan je, i to zbog - prevare.

MSN danas javlja kako je iza organizacije prilično iščekivanog i najavljivanog koncerta svjetske pop zvijezde čitavo vrijeme bio lažni organizator ArtBG.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Uz onaj u Zagrebu, otkazani su i koncerti u Litvi te Bjelorusiji. U priopćenju objavljenom na web stranici latvijske agencije Bilesu Serviss piše kako promotori "nisu ispunili svoju stranu dogovora o organizaciji", a Pollstar otkriva da ovo nije prvi sličan incident.

ArtBG se, pišu oni dalje, predstavljao kao lokalni promotor i za druge umjetnike, a nakon koncerta bi "uzeo novac i otišao", što su potvrdili i kontakti u Ateni gdje se održao koncert Bryana Adamsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

"Nažalost, nakon pažljivog razmatranja svih mogućih alternativa, bili smo prisiljeni otkazati predstojeće nastupe u Zagrebu, Rigi i Minsku. ArtBG, producent i organizator događanja, nije ispunio ugovorne obveze s dvoranama i svim produkcijskim elementima za ova tri događaja. Sve to onemogućuje održavanje koncerta kakvog zaslužuju obožavatelji. Sigurnost naših fanova i osoblja je na prvom mjestu, a to ne možemo garantirati svima ukoliko promotor ne ispuni svoje obveze", stoji u priopćenju.

Promotori, navodno, dolaze iz Bugarske, a zbog otkazivanja je zavladalo veliko razočaranje kod Enriqueovih fanova. Na stranicama Eventima gdje su karte bile dostupne stoji danas kratka obavijest da je koncert otkazan, a tek će se saznati što je s onima koji su ulaznice već kupili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 08:21