StoryEditorOCM
ShowbizMALA MILIJUNAŠICA

Kći slavne pjevačice digla ruku na aukciji, platila 80 tisuća dolara za naušnice i šokirala sve prisutne. Ima samo 10 godina

Piše DJ/JL
26. listopada 2022. - 13:22

Možda ima samo 10 godina, ali Blue Ivy Carter već je multimilijunašica koja je postigla stvari kojima se neki umjetnici mogu samo nadati u svojim karijerama, piše Jutarnji list.

Najstarija kći glazbenog para Beyonce i Jay Z-ja, Blue Ivy od prvih dana svoga mladog života bila je spremna na drugačiji život od mnogih drugih, a obožavatelji gladno upijaju svaki isječak njezina raskošnog života u koji uspiju dobiti uvid. Tako su tijekom vikenda ostali zapanjeni nakon što je slavni potomak glazbenih ikona ponudio više od 80 tisuća dolara za jedan par dijamantnih naušnica Lorraine Schwartz na jednoj dobrotvornoj svečanosti.

Beyonce, čije se bogatstvo procjenjuje na 426 milijuna dolara, i Jay Z, čije se bogatstvo procjenjuje na 1,1 milijardu dolara, zajedno ‘vrijede‘ više od 1,5 milijardi dolara, što bi značilo da je svako od njihovo troje djece (Blue Ivy, Sir i Rumi) ‘teško‘ 510 milijuna dolara, prenosi Buzz Bingo.

I ako već veliko bogatstvo Blue Ivy samo po sebi nije bilo dovoljno da privuče pozornost, mlada nasljednica brzo je dala do znanja da je možda već postala šefica svojih roditelja milijardera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. veljača 2023 02:18