StoryEditorOCM
Showbizu duetu

Karan i Bralić snimili spot za zajednički hit ‘Prijatelju’

Piše PSD.
12. siječnja 2013. - 14:21
Dva dalmatinska slavuja, Splićanin Goran Karan i Zadranin Tomislav Bralić, svoj su duet za pjesmu “Prijatelju” sada okrunili i spotom, koji će se premijerno moći vidjeti u ponedjeljak, 14. siječnja, u InMagazinu Nove TV, u 17.25.

Pjesma koju autorski potpisuje Karan već ima epitet hita na radijskim postajama, a za to je zaslužan i sjajan tim, među ostalima, aranžer Nikša Bratoš, te još jedan prijatelj, Neven Mijač s dionicom odsviranom na usnu harmoniku.

Radnja spota je smještena u marinu Mandalina, te na neke lokacije Dalmatinske zagore, režirao ga je Željko Petreš, a govori o čvrstom prijateljstvu započetom u djetinjstvu. Dvojac će pjesmu prvi put zajedno izvesti na Karanovu koncertu 12. veljače u zagrebačkom “Lisinskom”.

- Snimanje spota za pjesmu “Prijatelju” s Tomislavom Bralićem pratio je krasan sunčan dan, dobra ekipa, puno smijeha u marini Mandalina u Šibeniku, a onda na imanju Roca. Imali smo sjajnu atmosferu, uz nas maslinik, odlične ljude, domaću spizu i pravu pjesmu. To je bilo najugodnije snimanje spota u mom životu. Hvala svima na tome, Tomislavu, Petrešu, ekipi i našoj izdavačkoj kući Scardona – rekao je Karan, koji će pjesmu staviti i na svoj novi album “Čovik tvoj”, s premijerom zakazanom za početak veljače.

                                                                                                                                                                                                 T.Š.B.Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 18:52