StoryEditorOCM
Showbizestrada & politika

Kanye West najavio kandidaturu na predsjedničkim izborima 2024.: Suradnja s poznatim desničarskim komentatorom ‘odaje‘ i u kojem bi smjeru mogla ići kampanja američkog repera

Piše hina
21. studenog 2022. - 22:54

Američki reper Kanye West u nedjelju je rekao da se namjerava kandidirati na američkim predsjedničkim izborima 2024. godine.

West je rekao da "radi na kampanji" s desničarskim političkim komentatorom Milom Yiannopulosom, prema videu objavljenom u nedjelju na internetskoj stranici X17, koja se bavi poznatima i slavnima.

"Hvala, prihvaćam", rekao je Yiannopoulos u videu kada je upitan je li riječ o službenoj najavi.

Četrdesetpetogodišnji West, višestruki dobitnik američke glazbene nagrade Grammy, već je sudjelovao na izborima 2020. kao nezavisni kandidat, osvojivši oko 70.000 glasova u 12 saveznih država.

Slavni je reper posljednjih nekoliko tjedana u središtu kontroverzi zbog svojih antisemitskih komentara. Instagram i Twitter su privremeno ograničile njegov korisnički račun prošli mjesec, a Adidas je okončao suradnju s njim oko obuće i odjeće "Yeezy".

West je u nedjelju na Twitteru napisao da objavljuje kako bi provjerio radi li mu korisnički račun, a zatim je u sljedećoj objavi napisao "Šalom:)", što je židovski pozdrav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. veljača 2023 23:52