StoryEditorOCM
ShowbizSLAVLJE U OBITELJI

‘Kada Todorići tulumare‘: Iva, Ante i njegova Petra iz Splita ludovali na Joksimoviću

Piše I.P.
13. studenog 2023. - 15:42

Iva Todorić redovito objavljuje pojedinosti iz svog života na Instagramu, a sad je podijelila video izlaska. Gazdina kći bila je na koncertu kuma Željka Joksimovića u zagrebačkoj Areni u subotu, a s njom je bio i njen brat Ante Todorić sa svojom partnericom, Splićankom Petrom Kaćunko. Petra je rodila prije svega mjesec dana, a već je pokazala zavidnu liniju. Petra i Ante, koji su u vezi tri godine, dobili su početkom listopada prvo zajedničko dijete. Iz prijašnjeg braka s bivšom Miss Hrvatske Martinom Novosel Ante ima troje djece, a Petra iz prijašnjeg braka dvoje. Petra i Ante upoznali su se u Splitu tijekom jednog izlaska, navodno na jahti, a iskre su planule na prvu. Nedugo potom Petra se preselila u Kulmerove dvore, u kojima živi obitelj Todorić.

image

Ivan Todorić sa suprugom Milicom, te Petra Kaćunko i Ante Todorić

/Slobodna Dalmacija

Prije nekoliko dana obitelj Todorić imala je razloga za slavlje. Prošli tjedan odlukom Visokog kaznenog suda palo je ključno vještačenje u slučaju Agrokor. Visoki kazneni sud je odbacio žalbu DORH-a na odluku zagrebačkog Županijskog suda koje je ranije odlučilo kako se vještačenje vrijedno čak 1,3 milijuna eura ne smatra zakonitim dokazom jer je tvrtka KMPG koja je radila vještačenje bila u sukobu interesa.

- Jako sam sretna i zadovoljna što je istina napokon izašla na vidjelo. Nije nam bilo jednostavno posljednjih sedam godina. Kao obitelj kroz svašta smo prošli. Telefoni nam nisu godinama zvonili, a sad opet zvone. Ali, nisam zlopamtilo - rekla je za 24sata Iva Todorić, koju je već obuzelo i blagdansko veselje.

Prije odlaska na koncert Željka Joksimovića okitila je Kulmerove dvore, a za to je angažirala cvjećara Antu Jurkovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:04