StoryEditorOCM
ShowbizTUŽNI POZDRAVI

Kad se prijatelji rastaju: poruke neutješnih kolega Stavrosu tjeraju suze na oči, scenom je zavladala tuga

4. svibnja 2023. - 13:13

"Al‘ je najteže, svako to zna, kad se prijatelji rastaju...", pjevao je nekoć Stavros pjesmu koja je obilježila mnoge sretne i tužne trenutke prijateljstava diljem naše regije. Sada je došao red na njegove prijatelje - i na posljednji oproštaj.

Hrvatski pjevač zabavne glazbe, Jasmin Stavros je preminuo jučer u 69. godini nakon tri mjeseca borbe s rakom kostiju. Tužne vijesti šokirale su brojne mu kolege i prijatelje te su se mnogi od prerano preminulog glazbenika oprostili objavama na društvenim mrežama.

"Neka teška i tužna vremena... Počivaj u miru prekrasni čovječe, anđeli te dočekali", napisala je Nina Badrić uz fotografiju preminulog pjevača.

image
/Screenshot/instagram

Još jedna lijepa pjevačica svoju je tugu zbog Stavrosovog odlaska odlučila podijeliti javno. 

"Postoje ljudi koje poznaješ cijeli život... Počivaj u miru, Staki", napisala je Maja Šuput uz fotografiju na kojoj pozira sa Stavrosom i kolegicom Vesnom Pisarović.

image
/Screenshot/instagram

Poznata hrvatska glazbenica i osnivačica grupe More u kojoj je Stavros započeo svoju karijeru, Meri Cetinić, za svog je dugogodišnjeg prijatelja imala samo riječi hvale.

"Ranih sedamdesetih bili smo zajedno u grupi Delfini, kasnije u grupi More, a svirao je bubnjeve u mom pratećem bendu. Izvanredan bubnjar, muzikalan, precizan, jedan od najboljih s kojima sam surađivala. Supruzi Žarki i sinovima moja duboka i iskrena sućut! Počivaj u miru Božjem, dragi Milo", napisala je na Facebooku.

Svom je osobito dragom i bliskom prijatelju i Mladen Grdović posvetio emotivnu poruku.

"Zbogom dragi moj Jasmine, legendo naših prostora - a prije svega prijatelju kojeg neću nikad prežaliti. Neka ti anđeli osvijetle put. Uvijek tvoj, Mladen Grdović", napisao je pjevač koji nije krio da su mu vijesti o Stavrosovoj dijagnozi "slomile srce na tisuću komadića".

I Zlatko Pejaković sastavio je svoj posljednji pozdrav od kolege i velikog mu prijatelja. 

"Zbogom dragi prijatelju Jasmine, nemam riječi kojima bih mogao izraziti svoju tugu i prazninu koju si ostavio za sobom. Glazbena legenda, a prije svega čovjek. Tvoj Zlatko Pejaković", napisao je pjevač uz fotografiju sa Stavrosom i Grdovićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 08:42