StoryEditorOCM
ShowbizHOLIVUDSKE ZVIJEZDE

Julia Roberts i Jennifer Aniston ponovno udružuju snage; evo što je za sada poznato o nadolazećem hit filmu

Piše Marija Čović
31. siječnja 2023. - 07:00

Dvije glumačke ikone, Julia Roberts i Jennifer Aniston, uskoro će se ponovno zajedno pojaviti na ekranu, ovaj put bit će to u filmu za čija se prava izborila producentska tvrtka Amazon Studios nakon nadmetanja s još četiri studija i streaming servisa.

Zasad je poznato kako će scenarist i redatelj komedije o zamjeni tijela, koja još nema naslov, biti Max Barbakow, a Julia i Jennifer će biti i među producentima, zajedno s tvrtkom koju je osnovala Margot Robbie.

image
Open Road Films/rice Films/Photo12 Via Afp

Prvi put su 55-godišnja Julia i 53-godišnja Jennifer dijelile (mali) ekran u jednoj epizodi druge sezone kultne serije "Prijatelji", nedugo nakon koje je zvijezda hita "Zgodna žena" započela kratku vezu s Matthewom Perryjem, koji je u seriji glumio Chandlera Binga.

Nakon toga su bile i dio postave romantične drame/komedije "Mother‘s Day" iz 2016. godine, a premda detalji još nisu poznati, očekuje se da će Julia i Jennifer biti i glavne glumačke zvijezde novog filma.

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Nakon uspjeha na kino blagajnama Julijinog posljednjeg filma, romantične komedije "Ticket to Paradise", u kojoj joj je partner bio stari prijatelj George Clooney, nije čudo da su se brojni studiji nadmetali za još jednu garantiranu uspješnicu, naročito kad se doda Jenniferina zvjezdana moć.

I uspjeh filma "The Lost City" sa Sandrom Bullock Channingom Tatumom, koji je, kao i "Ticket to Paradise", zaradio više od 150 milijuna dolara, dokazao je da u vremenu kad taj žanr inače ne postiže značajnija komercijalna dostignuća, postoji velika potražnja za komedijama s provjerenim zvijezdama.

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Jennifer je nedavno završila snimanje akcijske komedije "Murder Mystery 2", nastavka Netflixove uspješnice iz 2019. godine, u kojoj joj je partner Adam Sandler, a gledatelji će je na streaming servisu moći gledati od 31. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 00:08