StoryEditorOCM
Showbizima novi posao

Još jedan televizijski transfer: Ana Miščević nakon 17 godina napušta RTL, otkrivamo gdje će nastaviti karijeru

Piše Vinko Paić
26. studenog 2021. - 21:55

Televizijskim transferima ove jeseni još nije došao kraj. Posljednja u nizu koja se odlučila zahvaliti svojoj matičnoj kući dugogodišnja je novinarka RTL-a Ana Miščević (43).

Kako saznajemo, Ani je u petak bio posljednji radni dan u redakciji zabavne emisije 'Exkluziv' koja se na malim ekranima emitira svakog vikenda. Nju ćemo uskoro gledati u emisijama zabavnog sadržaja na UNA TV čije bi emitiranje trebalo početi tijekom prosinca, a moći će se pratiti putem nekoliko televizijskih operatera. 

image
Ana Miščević
Srdjan Vrancic/Cropix

Na ovu su televiziju već prešla neka poznata imena poput Daniela Delalea i Ivane Paradžiković. Za komentar smo zamolili Anu, no ona nam nije ni potvrdila ni demantirala da prelazi na novo radno mjesto.

Ova rođena Zagrepčanka na RTL-u je od samih početaka, točnije od 2004. godine otkako se program emitira u Hrvatskoj. Iako je najpoznatija po reportažama u 'Exkluzivu', radila je i za informativni program, kao i u emisijama 'Sve u šest' i 'TOPHr.'

Miščević je od 2012. počela voditi i uređivati 'Modni Sud' u sklopu 'Exkluziva' u kojem s gostima komentira odijevanje poznatih osoba s naše i strane scene. Zbog otežanog izgovora slova 'r' često se znala naći na udaru kritika, ali Ana ga je uz pomoć fonetskih vježbi izbrusila do savršenstva.

U veljači 2009. započela je vezu s glazbenim producentom Milom Stavrosom, sinom pjevača Jasmina Stavrosa, s kojim je nakon godinu dana veze dobila sina. Razišli su se četiri godine kasnije, a novinarka je kao razlog prekida navela nepomirljive razlike u karakteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 01:35