StoryEditorOCM
ShowbizSADA OTKRIO

Jon Bon Jovi priznao: ‘Zbog tog majmuna uprava japanskog hotela nam je zaprijetila izbacivanjem cijelog benda‘

Piše SCENA SD
13. travnja 2024. - 08:46

Jon Bon Jovi (62), frontmen rock benda "Bon Jovi", doživio je mnoge zanimljive trenutke u svojoj gotovo 40-godišnjoj karijeri. Tijekom gostovanja u emisiji "Jimmy Kimmel Live!", sada otkriva party večer s čimpanzom Michaela Jacksona 1987. godine.

Bend je upoznao "kralja popa" tijekom boravka u japanskoj prijestolnici Tokiju, izjavio je frontmen Bon Jovi. On i njegov kolega iz benda Richie Sambora (64) pozvani su u Jacksonov smještaj. "Svi su htjeli upoznati Michaela Jacksona. Richie i ja imali smo priliku otići gore u njegovu sobu i otišli smo u njegovu hotelsku sobu - koja je bila potpuno opremljena ogledalima kako bi mogao plesati - i zapravo su uklonili zid između soba", prisjetio se 62-godišnjak u razgovoru s voditeljem Jimmyjem Kimmelom (56).

Bon Jovi je nastavio otkrivati da je nakon razgovora s Jacksonom u to vrijeme imao dojam da su postali "prijatelji", pa su pozvali "kralja popa" na svoj kat hotela.

image

Jon Bon Jovi

Robyn Beck/Afp

"Nažalost, nije došao, ali je poslao čimpanzu Bubbles kao svog zamjenika", prisjeća se Bon Jovi: "Bubbles je stigao i napravio  nered. Bubbles je tulumario kao rock zvijezda." Čimpanza je "skočila na krevet" i "priredila predstavu". I kao što je uobičajeno za prave rock zvijezde, uprava hotela zaprijetila je da će nakon toga izbaciti bend iz hotela.

Hoće li biti scena njihove party večeri s Jacksonovom čimpanzom Bubbles u nadolazećem dokumentarcu o američkom rock bendu, nije poznato. Četverodijelni dokumentarni film "Thank you, Goodnight: The Bon Jovi Story" trebao bi biti objavljen 26. travnja na američkom streaming servisu Hulu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 11:29