StoryEditorOCM
ShowbizNE PADA JABUKA...

Jole ima nasljednika! U splitskom restoranu je slavio pričest kćeri Tije, ali glavna zvijezda je bio maleni Ivan Luka! S tatom je pjevao hitove, nije puštao mikrofon, a pala je i ‘manča‘

Piše Dolores Tolić/Gloria, Mozaik SD
23. svibnja 2022. - 13:41
”Ivan je stvarno 'pokupio' moj karakter. Otkako je prohodao i progovorio pravi je vražićak! Obožava ljude i pjesmu” - smije se JoleSaša Burić/cropix

Splitski pjevač Joško Čagalj Jole uvijek ističe da su mu supruga Ana i njihova djeca na prvom mjestu pa je tako i pričest njegove najmlađe kćeri bilo gala slavlje.

Desetogodišnja Tia sakrament je primila u Crkvi sv. Leopolda Bogdana Mandića, a ručak za čak stotinjak gostiju priređen je u splitskom restoranu Gusar, gdje je Jole prije tri godine slavio i rođenje sina Ivana Luke, javlja Gloria.

"Lijepo smo se zabavili. Pjevalo se i veselilo, čega nam svima danas nedostaje", kazali su poznati supružnici.

Ana i Jole šale se da je glavni zabavljač bio njihov sinčić Ivan Luka koji će u studenom proslaviti tri godine.

image

Maleni Ivan Luka voli mikrofon koliko i tata

Instagram Screenshot


"Ivan je stvarno 'pokupio' moj karakter. Otkako je prohodao i progovorio pravi je vražićak. Obožava ljude i pjesmu tako da je u centru pažnje, kamo god dođemo" - smije se Jole, dodajući da su zato njegova Ana i kćeri Tia, Iva i Ema ukrale svu pažnju modnim izdanjima.

image

Uzvanici su pohvalili bijelu dvodijelnu kreaciju Joline supruge, za koju je sama zaslužna. 'Moja je ideja i Emina haljina!', otkrila je

Instagram Screenshot


Uzvanici su pogotovo pohvalili bijelu dvodijelnu kreaciju Joline supruge, za koju je sama zaslužna.

"Moja je ideja i Emina haljina. Najstarija Iva nosila je kreaciju splitske dizajnerice Ivone Glavaš Anovi", povjerila je Ana Čagalj.

A upravo je Anin profil na Instagramu otkrio koliko je zaista bilo veselo u "Gusara" i koliko je Ivan Luka "ćaćino dite"!

image

Ana Čagalj na plesnom podiju. Među uzvanicima je bio i bračni par Huljić, kao i Aleksandra Dojčinović

Instagram Screenshot


Jedna snimka na instastoryju, naime, otkriva kako maleni sjedi na barskoj sjedalici s mikrofonom u ruci i suvereno s tatom "drma" hit "Maksimalno", pjevajući "uvijek si bila prvo slovo moje abecede", a kad se u tatinom zagrljaju pridružio raspoloženoj ekipi koja je izvodila Pejakovićevu "Kad napuste te svi" jedna je ruka u Ivanov prsluk gurnula i novčanicu od 200 kuna.

Mališan ju je htio vratiti, ali glas je inzistirao: "To je tvoje, zaslužio si...".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 23:31