StoryEditorOCM
ShowbizPREMIJERA U UMAGU

Jeste li čuli novu pjesmu Baby Lasagne? Tresao se kako će reagirati publika, otkrio je iskreno, evo što je napisao

Piše SCENA SD
27. svibnja 2024. - 13:03

Nastup Baby Lasagne na Sea Star Festivalu bio je jedan od atraktivnijih i praćenijih događaja minuloga vikenda. Mladi muzičar svojom je energijom i talentom oduševio publiku, a čini se da su jako dobro odjeknule i njegove druge pjesme, osim sveprisutne "Rim Tim Dagi Dim".

Nedvojbeno je upravo to bilo najvažnije samom Marku Purišiću, što je shvatljivo, jer tek sad, novim pjesmama, mora potvrditi "hype" koji se stvorio oko njega još prije Dore, odnosno osjetiti ima li sve to što neumorno snima i planira snažniji prijem kod publike. Može li opušteno dočekivati svoje rujanske koncerte na Šalati, koji su rasprodani "u roku keks".

"Prije nekoliko godina bio sam član tehničke ekipe na Sea Star Festivalu, a sad sam bio ‘headliner‘ festivala! Ovo je iskustvo koje je tako grijalo moje srce... imati svoj prvi veliki nastup baš u rodnom Umagu! Hvala vam svima koji ste došli i učinili tu noć nezaboravnom! Vidimo se uskoro, mijau" - napisao je na Instagramu i podijelio impresivne fotografije.

"A najbolji dio svega toga je što mi se čini da volite nove pjesme..." - dodao je, između ostalog, u storyju.

image

Objava na Instagramu

Instagram

Energičan i karizmatičan nastup

Baby Lasagna je od prvih taktova preuzeo pozornicu sa samopouzdanjem i karizmom, brzo uspostavivši povezanost s publikom. Njegova energija bila je zarazna,  svaki pokret i interakcija s publikom doprinosili su sveukupnoj atmosferi, a  jedan od impresivnijih aspekata bila je i vizualna produkcija. 

image
Instagram Screenshot

Tijekom nastupa Baby Lasagna izveo je, uz ‘Rim Tim Tagi Dim‘, ‘IG Boy‘ i ‘Don‘t hate yourself, but don‘t love yourself too much‘. Publika je pjevala zajedno s njim, a svaka pjesma bila je dočekana s oduševljenjem. Reakcije publike i kritike nakon nastupa bile su izuzetno pozitivne.

Mnogi su istaknuli kako je Baby Lasagna uspio unijeti svježinu i inovativnost na festival, te kako je njegov nastup bio jedan od najzapaženijih na cijelom događaju. Komentari na društvenim mrežama su puni hvale:

"Jesam li ja jedina koja misli da bi njegove pjesme sjajno zvučale u orkestralnoj izvedbi? Tipa Zagrebačka filharmonija", "Čula sam pjesme na videima i odličan je", "Ove nove pjesme su ludilo", "Kad samo pomislim da je malo falilo da nikad ne čujemo ove hitove, osjetim oštru bol u trbuhu", "Nove pjesme su već postale viralne, a nisu službeno izašle! Koja kraljina, Beograd te jedva čeka", "Odlične sve nove, al‘ najjača mi je ‘Biggy Biggy Boom Boom‘"... - tek su neki od nebrojenih komentara na YouTubeu.

Nakon Sea Star Festivala, Marka će publika moći čuti na glazbeno-scenskom događaju ‘Eurosong - najveći hitovi‘ koji će se održati 8. lipnja u Boćarskom domu, te će na ovogodišnjim Melodijama Jadrana  predstaviti i novu pjesmu, koju će izvesti s natjecateljem ‘Superstara‘ Petrom Šegedinom Pijerom, te Tončem Huljićem i Madre Badessom. Festival se održava od 21. do 23. lipnja u splitskoj Galeriji Meštrović.

Dio atmosfere s nastupa na Sea Star Festivalu  s ponosom je podijelio i sam Marko na svojim društvenim mrežama, koji možete pogledati ovdje:

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 14:45