StoryEditorOCM
ShowbizBLIŽI LI SE KRAJ?

Jennifer Lopez pokušala ušutkati priče kako između nje i supruga Bena Afflecka nije sve idilično - nije joj uspjelo!

Piše M. Č.
7. veljače 2023. - 14:44

Objavom montaže videa i fotografija na svom Instagram profilu, Jennifer Lopez je pokušala ušutkati priče kako između nje i supruga Bena Afflecka nije sve idilično.

JLo je objavila njihove glamurozne snimke s nedjeljne dodjele glazbenih nagrada Grammy, poprativši ih tekstom "najbolje vrijeme uvijek je uz moju ljubav, moga muža". Obožavatelji slavnog para odmah su požurili izraziti svoje oduševljenje, poručivši među ostalim "nemojte dozvoliti hejterima da vas rastave".

Sve je to stiglo nakon što je svima bilo jasno kako se Ben neizmjerno dosađuje na Grammyjima, a Jennifer je "pukla" na njega nakon što joj je nešto šapnuo na uho. Što joj je rekao, vjerojatno će ostati tajna, možda je svojoj supruzi kazao gdje bi radije bio i što bi radije radio s njom nego sjedio na dodjeli koja ga nimalo ne zanima iako su on i Jennifer bili među prezenterima i uručili su nagradu za najbolji pop album Harryju Stylesu.

Što god joj je rekao, Jennifer to očigledno nije smatrala primjerenim pa mu je rekla "Prestani. Izgledaj više prijateljski. Izgledaj motivirano", na što je Ben odgovorio "Mogao bih". Oboje su se primirili kad su shvatili da je neugodni trenutak uhvatila kamera, ali Benova dosada trenutačno je postala predmet brojnih šala na društvenim mrežama.

No, znajući da će kamera često biti usmjerena u njihovom pravcu, kad je već odlučio pratiti suprugu na ovaj događaj, mogao se i malo potruditi i odglumiti da se dobro zabavlja, čak i ako nije bilo tako.

Incident, ako se to može tako nazvati, dogodio se nakon što su Jennifer i Ben snimljeni u ljutitoj raspravi 18. siječnja na premijeri njezinog novog filma "Shotgun Wedding".

Par se izrekao bračne zavjete u srpnju prošle godine na tajnom vjenčanju u Las Vegasu, nakon čega je uslijedila trodnevna svadbena proslava na Benovom imanju u Georgiji.

Ben i Jennifer vezu su započeli još 2002. godine nakon što su više vremena proveli zajedno na snimanju filma "Gigli" u prosincu 2001. godine. Njihova je veza izazvala golemo zanimanje medija, tabloidi su ih prozvali "Bennifer".

Zaručili su se u studenome 2002. godine i planirali vjenčanje 14. rujna 2003. u Santa Barbari u Kaliforniji, ali su ga četiri dana prije ceremonije odgodili zbog goleme medijske pozornosti.

- Kad smo počeli ozbiljno razmišljati da angažiramo tri lažne mladenke na tri različite lokacije, shvatili smo da je nešto pogrešno – kazala je kasnije Jennifer.

U to vrijeme im nije bilo suđeno i razišli su se u siječnju 2004. godine. Jennifer je rekla kako je Benova uznemirenost zbog medijskog proganjanja bio jedan od razloga za raspad veze. Za taj je prekid kazala da je to bio prvi put da joj je zaista slomljeno srce, u drugo vrijeme i u drugim okolnostima, tko zna što je moglo biti, ali postojala je iskrena ljubav, kazala je JLo.

image
Filippo Monteforte/Afp

Tijekom godina ostali su u kontaktu i uvijek su jedno o drugom govorili s poštovanjem. Nakon što su ponovno postali par, oboje su govorili o tome koliko su sretni što su dobili drugu priliku.

Drugo vrijeme i druge okolnosti došle su prošle godine i moćni hollywoodski par obnovio je svoju romansu i u tajnosti stigao do oltara, bilo je to Jenniferino četvrto vjenčanje, Benovo drugo, prije Lopez bio je u braku s glumicom Jennifer Garner.

image
Lastarpixmedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lastarpixmedia/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Svaki par ima razmirica pa nije ništa čudno da se Ben i Jennifer svađaju, ali zbog izloženosti medijskoj pozornosti, koja je Benu uvijek strahovito smetala, sve je prenaglašeno.

A jesu li ipak počele nevolje u raju, jesu li se već zaista pojavile pukotine u braku koji nije stigao ni do prve godišnjice, vrijeme će pokazati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. ožujak 2023 23:53